Meditație 12 Martie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 176
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2328-12-martie-4]12 Martie (4)[/url]
„ Domnul este taria mea si temeilul cîntarilor mele de lauda: El m-a scapat . El este Dumnezeul meu: pe El îl voi lauda; El este Dumnezeul tatalui meu: pe El îl voi preamari .” Exod 15:2
Eu îl pot auzi pe apostolul Pavel laudîndu-se: „ uitati-va la mine fratilor : sunt omul care altadata am persecutat biserica ! priviti ; sunt cel ce port ca semn pentru smerenie, acest tepus în carne; dar cu toate acestea , Hristos m-a folosit sa plantez biserici pretutindeni în lume !
Apostolul Pavel a fost un om cu o capacitate intelectuala deosebita . El a fost în acelasi timp si un om perseverent.Daca n-ar fi avut tepusul din trupul sau, s-ar fi bazat pe abilitatile sale, în loc sa conteze pe puterea lui Dumnezeu ! Daca s-ar fi întîmplat asta , n-am mai fi auzit de el. Slabiciunile lui au ajuns însa, punctele forte ! Cicatricele au devenit trofee ! Ranirile au devenit un nimb !
Aceleasi lucruri se pot întîmpla si cu noi daca slabiciunile noastre ne ajuta sa crestem, sa fim mai determinati pentru a atinge succesul si daca acestea ne motiveaza sa încercam lucruri noi, bazîndu-ne pe Dumnezeu .
Rug. Doamne Dumnezeule drag, ajuta-ma sa fac ce pot mai bine, contînd pe puterea si ajutorul Tau . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Martie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cea mai frumoasă şi mai mişcătoare privelişte din lume este iubirea compătimitoare, care nu râvneşte nimic pentru sine, ci vrea numai să servească pe alţii.