Meditație 11 Martie (5)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 189
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2329-11-martie-5]11 Martie (5)[/url]
„ Pasii mei stau neclintiti pe cararile Tale, si nu mi se clatina picioarele !” Ps.17:5
Dupa ce a ascultat pe pastorul Chuck Swindoll vorbind la radio , fiind profund miscata de chemarea la pocainta cu care acesta si-a încheiat predica, Dabbie, o fetita de 8 ani, a mers la fratiorul ei de numai 6 ani si l-a întrebat : „ Tu îl cunosti pe Domnul Isus ?”
Desi auzisera pîna atunci multe istorioare biblice,fratiorul ei David a raspuns : „Nu!”
Pentru ca aceast raspuns a speriat-o pe Dabbie, aceasta a contunuat cu o lunga explicatie despre dragostea Domnului Isus. Cînd a considerat ca a spus tot ceea ce a stiut, Dabbie a continuat cu o noua întrebare : „ David ; acum cînd ai auzit ceea ce a facut Domnul Isus pentru tine, as vrea sa te întreb atunci cînd vei muri vrei sa mergi în cer unde sa fii cu Domnul Isus, sora ta mai mare si cu tatal si mama ta, sau vrei sa mergi în iad, în iazul de foc împreuna cu Diavolul si toti pacatosii ?
Dupa ce a gîndit cîteva clipe, David a început sa plînga si-a raspuns : „ Nu vreau sa merg nicaieri; vreau sa ramîn aici si sa cresc mare !”
Dabbie n-a prezentat o evanghelie sofisticata, dar a stiut ca punctul esential al mesajului este chemarea la poacainta ! Ea a facut tot ceea ce a stiut si-i sta în putinta, pentru a-l conduce pe fratiorul ei la Domnul Isus .
Fie ca Dumnezeu sa ne ajute si pe noi sa facem acelasi lucru si sa-i chemama la pocainta pe cei nemîntuiti, dar cu mai multa dragoste si întelepciune.
Rug. Doamne Dumnezeule ; daruieste-mi curaj sa pot marturisi si altora despre jertfa Fiului Tau. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 Martie (5) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă mergi pe calea pe care ți-a trasat-o Dumnezeu, nu ai cum să dai greș, însă dacă greșești pe cale, vei pierde totul!