Meditație 10 Martie (5)

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 98
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2330-10-martie-5]10 Martie (5)[/url]
„ V-am trimis pe Timotei, fratele nostru si slujitorul lui Dumnezeu în Evanghelia lui Hristos, ca sa va întareasca si sa va îmbarbateze în credinta voastra , pentru ca nimeni dintre voi sa nu se clatie în aceste necazuri; caci stiti singuri ca la acestea suntem rînduiti”. I Tes.3:2-3
Curtis Schofield, un pastor renumit si presedinte al unui mare Colegiu, a povestit în repetate rînduri despre oamenii care i-au influentat profund viata :
Îmi aduc aminte , spunea el, ca Al. Morton m-a ajutat în copilarie sa traiesc cele mai înalte clipe , atunci cînd m-a invitat sa prticip la Scoala Duminicala. Pîna a merge la Scoala Duminicala, în noul oras unde am venit sa-mi continui studiile eram un strain. Traiam ca un singuratic care a ajuns într-un mare oras venit dintr-o localitate miniera neînsemnata.. Cînd am ajuns însa în clasa de Scoala Duminicala , totul s-a schimbat. Am fost tratat cu multa grija si cu un deosebit respect.
Acum pot sa înteleg ceea ce nu pricepeam atunci : „ eram tratat asa nu pentru ca as fi fost cineva, ci pentru ca învatatorii mei îmi dovedeau dragostea Domnului Isus, care le atinsese viata. Puterea exemplului lor, exprimata în acele momente cînd eram stapînit de singuratate, egocentrism si prejudecati, mi-a atins viata !
Îmi amintesc, spunea el, cum Ruth Davis, una dintre învatatoare a venit sa ma caute acasa , atunci cînd eu am început sa lipsesc. De cîteva ori n-am mers la Scoala Duminicala, pentru ca preferam sa merg la partidele de golf, pentru a cîstiga bani ca si copil de mingi. De fiecare data însa cînd lipseam trei duminici la rînd, Ruth Doris, venea unde locuiam si-mi spunea: „ Curtis, mîine dimineata voi fi aici la ora 9 sa te iau la Scoala Duminicala ; sa fii gata !”
Din dragoste si respect pentru acea învatatoare, eram todeauna gata înainte ca ea sa opreasca în fata casei. Pentru acea jertfa pe care ea a facut-o pentru mine atunci cînd nu aveam pe nimeni , Ruth a ramas pentru mine o persoana speciala, de care îmi aduc aminte todeauna cu mare placere!
Cunosti persoanele care ti-au influentat în mod pozitiv viata ? Fii pregatit sa le adresezi un cuvînt de apreciere, iar daca nu mai sunt în viata, fii gata sa le rasplatesti jertfa depusa, ajutînd pe altcineva sa ajunga în familia celor credinciosi.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa fiu si eu un Timotei, care sa pot încuraja pe cineva sa ajunga în partasia familiei Tale. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Martie (5) | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume- ești al Meu! Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine și râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, și flacăra nu te va prinde. ( Isaia 43: 1, 2 )