Meditație 09 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 96
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2331-09-martie]09 Martie [/url]
„ Dar Acela , care a fost facut „pentru putina vreme mai pe jos decît îngerii” , adica pe Isus, îl vedem „încununat cu slava si cu cinste „; din pricina mortii , pe care a suferit-o; pentruca, prin harul lui Dumnezeu, El sa guste moartea pentru toti.” Evrei 2:10
Un lider al unei biserici , a mers în India s-o viziteze pe Maica Teresa. Atunci cînd a întîlnit-o, acesta a întrebat-o care-i este motivatia ce o determina sa -i slujeasca pe cei mai murdari si necajiti oameni, ce-si traiesc ultimile momente ale vietii ?
Maica Teresa i-a raspuns , ca Cel ce a ajutat-o sa fie plina de mila si sa-i slujeasca cu multa dragoste si daruire pe cei muribunzi , este Domnul Isus ! Neîntelegînd ceea ce Maica Teresa a vrut sa-i spuna, acel lider a întrebat-o : „ Cum stii ca Domnul Isus este Cel ce îti da putere sa porti de grija acestor saraci ? „Vino cu mine si-ti voi arata, a raspuns Maica Teresa !”
Raspunzînd acelei invitatii, liderul a trebuit sa-o urmeze pe acea femeie uscativa într-o capela unde zaceau o multime de oameni muribunzi, asezati direct pe podea. Maica Teresa l-a condus pe acel lider lînga un om în vîrsta care tocmai a fost adus de pe strada. Acesta era murdar, iar mirosul hainelor lui era sufocant. Cînd l-a vazut, Maica Teresa a îngenunchiat în fata lui, l-a ridicat pe batrîn pe brate si i-a soptit :

„ Dragul meu prieten , te iubesc din toata inima !”
Dupa aceia s-a întors spre musafirul sau spunîndu-i : “As vrea sa faci cunostinta cu Domnul Isus !” Pentru ca liderul bisericii nu pricepea ceea ce Maica Teresa a vrut sa-i spuna, aceasta i-a adus aminte ca însasi Mîntuitorul a spus : „oridecîteori ati facut aceste lucruri unuia dintre acesti foarte neînsemnati frati ai Mei, Mie mi le-ati facut !”
Prin acea experienta, liderul acelei biserici si-a schimbat atitudinea fata de cei aflati în durere ,pentru ca a început sa-i vada cu alti ochi . Uitîndu-se la ei, el vedea acum pe Domnul Isus !
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-i vad pe cei din jurul meu cu ochii Tai ; si-n fiecare dintre ei ajuta-ma sa-l vad pe Fiul Tau ! Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.