Meditație 8 Martie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 204
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2332-8-martie]8 Martie [/url]
„ Fiindca atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu , pentru ca oricine crede în El , sa nu piara , ci sa aiba viata vesnica.” Ioan 3:16
Desi era membrul al unei biserici , în viata de fiecare zi Bob , era departe de ceea ce Domnul Isus astepta sa fie. El nu-i putea suporta pe colegii sai de munca. Se certa cu ei în fiecare zi si le reprosa pentru cele mai mici greseli. Aceasta stare de tensiune continua i-a cauzat lui Bob aparitia si cresterea foarte rapida a unei tumori craniene.
Diagnosticat cu aceasta afectiune severa, a fost internat în spital si pregatit pentru operatie .În tot acest timp Bob, era foarte speriat de operatia care îi putea cauza moartea. Însa înainte de a intra în sala de operatie, în camera unde era internat a sunat telefonul. La celalat capat al firului era pastorul sau John Ripley. Dupa cîteva momente de conversatie, pastorul l-a întrebat : „ esti gata pentru operatie ?”
Bob a crezut ca aceasta este numai o întrebare de complezenta, de aceia a dat un raspuns ezitant : „ Doctorii sunt gata „! Pastorul n-a fost însa multumit de raspunsul primit , de aceia l-a întrebat mult mai direct : „ Dar tu Bob , esti gata ?” Pentru ca nu stia ce sa raspunda, Bob l-a întrebat pe pastorul sau le ce se refera atunci cînd i-a pus aceasta întrebare ? Sa fii gata, înseamna a fi pregatit sa-l întîlnesti pe Dumnezeu , daca aceasta operatie ar însemna sfîrsitul vietii tale !
Fiindca Bob întîrzîia cu raspunsul, pastorul a înteles ca el are nevoie de ajutor, de aceia i-a cerut sa deschida Biblia la Ioan 3:16 , si sa înlocuiasca în acest verset cuvintele „ lumea” si „oricine” cu numele sau. Asa ca Bob a citit cu voce tare : „ Fiindca atît de mult a iubit Dumnezeu pe Bob, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca Bob crezînd în El, sa nu piara ci sa aiba viata vesnica !”
Cînd Bob a terminat de citit acest verset, a izbucnit în plîns si marturisindu-si pacatele a fost eliberat de ura care îl stapînea, iar viata i-a fost schimbata. A mers în sala de operatie fara sa-i mai fie frica .Cu ajutorul lui Dumnezeu a trecut prin operatie fara sa aiba urmari ,iar atunci cînd s-a facut bine s-a întors acasa vindecat si mîntuit.
Prin aceasta încercare Bob, a ajuns sa-l cunoasca pe Dumnezeu si-a învatat sa-si iubeasca colegii cu aceiasi masura de dragoste cu care si el a fost iubit.
Rug. Dumnezeul Dragostei : îti multumesc ca printre cei fata de care Ti-ai aratat dragostea Ta , poate fi trecut si numele meu. Fiindca ma iubesti atît de mult, ajuta-ma sa ma încred în Tine în orice vreme si sa arat dragostea Ta , tuturor celor care ma înconjoara. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 8 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Eu strig cu glasul meu către Domnul, şi El îmi răspunde din muntele Lui cel sfânt.