Meditație 07 Martie (4)

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 181
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2333-07-martie-4]07 Martie (4)[/url]
” Isus a luat cuvîntul, şi a zis învăţătorilor Legii şi fariseilor: “Oare este îngăduit a vindeca în ziua Sabatului sau nu ?” Luca 14:3
Un profesor renumit a fost întrebat odată de un reporter:”care este cel mai înalt stadiu pe care îl poate atinge fiinţa umană în relaţiile cu semenii ?” Auzind întrebarea reporterului, profesorul a răspuns: “Cred că cel mai înalt stadiu pe care îl poate atinge în viaţa o persoană , este momentul cînd aceasta ajunge să se dăruie total altora, fără a urmări vre-un interes personal.”
Dar cunoaşte-ţi pe cineva care a atins acest stagiu ; a întrebat din nou reporterul? Pentru a răspunde acestei noi întrebări şi pentru a exemplifica o dăruire totală în slujire, profesorul l-a numit pe Dr. Albert Schweitzer.
El a arătat că în tinereţea sa, Schweitzer a studiat muzica , a graduat avînd o înalta diplomă teologică şi a ajuns un autor vestit.

Într-un moment al vieţii însă a renunţat la toate aceste calificari, a studiat medicina şi a plecat în Africa să-i slujească pe aceia care nu puteau să aprecieze jertfa pe care el a facut-o.
Cînd Dr. Schweitzer era întrebat cum de-a reuşit să depună un aşa mare sacrificiu pentru nişte oameni care nu-l merită, acesta răspundea întodeauna: ” Am fost gata să renunţ la tot ceea ce aveam şi să-i slujesc pe aceşti oameni cu bucurie , chiar dacă ei nu pot să aprecieze ceea ce fac, pentru că Domnul Isus mi-a cerut acest lucru !”
Rug. Doamne Isuse; ajută-mă să aud şi să împlinesc cu dăruire tot ceea ce îmi ceri sa fac. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Martie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu a zis: " Eu voi fi negreșit cu tine! "