Meditație 05 Martie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 194
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2335-05-martie-2]05 Martie (2)[/url]
„ Eu voi fi negresit cu tine ; si iata care va fi pentru tine semnul ca Eu te-am trimis : dupa ce vei scoate pe popor din Egipt, veti sluji lui Dumnezeu pe muntele acesta.”
Terry Anderson a avut un moment de reînoire a vietii spirituale atunci cînd a început sa pastoreasca o bisericuta mica de tara. În primele sase luni ale slujirii , Terry se tot întreba de ce-a ajuns tocmai în acea biserica ? Cu siguranta ca Dumnezeu l-a chemat pentru o lucrare mareata , dar nu se întrezarea nimic din ceea ce el astepta. În acele momente , citind Biblia cu mai multa atentie si avînd o viata de rugaciune mult mai intensa, a început o mai strînsa legatura cu Dumnezeu.
Convins ca Dumnezeu îl cheama într-o misiune înafara tarii, a hotarît sa viziteze Beirutul. Într-o dimineata în timp ce îsi împlinea aceasta misiune pe o strada în Beirut, a simtit în spatele sau apasarea unei arme de foc si pe cineva care îl ameninta sa urce într-un mercedes. În timp ce masina a demarat în mare viteza, a fost amenintat sa se întinda pe bancheta din spate si sa nu scoata nici o vorba. Acoperit cu o patura pentru ca nu cumva sa fie observat, a fost dus într-o directie necunoscuta. Acest lucru s-a petrecut în 16 Martie 1985.
În timpul captivitatii care a urmat,Terry a a continuat sa citeasca Biblia cu si mai multa atentie.Fiecare personaj sau întîmplare despre care citea, prindea viata în fiinta lui. În acest fel Anderson a capatat întarire spirituala si putere de-a îndura toate necazurile captivitatii. În acea vreme a înteles ca experienta cu Dumnezeu pe care a început-o în acea bisericuta de tara, a fost de fapt calea prin care Dumnezeu l-a pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze.
Si în viata noastra Dumnezeu aduce situatii pe care nu le putem întelege. Acestea sunt însa experiente care ne pregatesc pentru încercarile mai mari care au sa urmeze.
Rug. Doamne Dumnezeule; fa ca experientele ce le-am trait împreuna cu Tine, sa ma încurajeze si sa ma întareasca , pentru ca sa pot ramîne statornic prin toate necazurile vietii. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05 Martie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înțelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată. ( Iacov 1:5 )