Meditație 04 Martie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 111
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2336-04-martie-2]04 Martie (2)[/url]
„ Drept raspuns , Simon I-a zis : „ Învatatorule, toata noaptea ne-am trudit , si n-am prins nimic; dar , la cuvîntul Tau, voi arunca mrejile !” Dupace le-au aruncat , au prins o asa de mare multime de pesti ca începeau sa li se rupa mrejile .” Luca 5:5-6
Doua barci stateau goale la marginea lacului. Dupa multa truda depusa în timpul noptii, pescarii au renuntat sa mai încerce înca odata. Acum stateau lînga barcile lor goale si-si cîrpeau mrejile. Pe fetele lor se putea citi însa oboseala si descurajare.
Ei nu pescuiau de placere sau pentru sport. Pentru ei pescuitul însemna sursa lor de viata. Cu toate ca trudisera din greu, în acea noapte însa n-au prins nimic !
Multi dintre voi care sunteti comercianti stiti ce înseamna aceasta experienta. Cumparatorii trec pe lînga exponatele voastre si nu cumpara niciunul. Unii care si-au început propriile afaceri , au trecut si ei prin aceleasi situatii. Dupa zile de multa truda si osteneala, nu se întrezareste nici un progres. Sunt zile în care munca este rasplatita de reusita, dar sunt si zile în care lupul pîndeste la usa , cum ar spune ciobanul , cînd toata truda este zadarnica.
Si fermierii stiu ce înseamna aceasta dezamagire : Dupa ce au pregatit totul si au facut toate lucrarile planificate, recolta asteptata nu este la înaltimea estimarilor. Aceasta nu pentru ca ei n-ar fi facut ce trebuie, ci pentru ca ploaia n-a venit la timp. A început sa ploua mult mai tîrziu decît s-au asteptat , iar acum totul pare pierdut.
Indiferent însa de cît de disperate sunt situatiile în care te afli si pentru tine Domnul Isus vine cu acelasi cuvînt de de încurajare: „ departeaza-ti barca la adînc si arunca-ti mrejile pentru pescuire ! „
Rug. Doamne Isuse; am si eu nevoie de încurajare, de aceea ajuta-ma sa aud cuvintele Tale. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 04 Martie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Și la aceasta ați fost chemați; fiindcă și Hristos a suferit pentru voi, și v-a lăsat o pildă, ca să călcați pe urmele Lui. ( 1 Petru 2:21 )