Meditație 02 Martie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 197
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2338-02-martie]02 Martie [/url]
„ De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tau , si nu te uiti cu bagare de seama la bîrna din ochiul tau ? Sau, cum poti zice fratelui tau : „Lasa-ma sa scot paiul din ochiul tau , si cînd colo, tu ai o bîrna într-al tau ? Fatarnicule, scoate întîi bîrna din ochiul tau , si atunci vei vedea deslusit sa scoti paiul din ochiul fratelui tau.” Mat.7:3-5
Marele detectiv Sherlock Holmes a plecat împreuna cu prietenul sau Dr. Watson într-o vacanta în care si-au propus sa doarma în mijlocul naturii, într-un cort. Într-o noapte pe cînd erau înveliti pîna peste cap în sacii lor de dormit, Holmes l-a trezit pe prietenul sau si l-a întrebat : „ Watson , priveste spre cer si spune-mi ce vezi ?”
„Vad mii de stele ! „ i-a raspuns Watson . Si ce înseamna asta pentru tine , a continuat Holmes ? „ Pai ; i-a raspuns Watson, mîine vom avea iarasi o zi frumoasa !”
Neîntelegînd rostul acestor întrebari, dupa o lunga pauza Watson l-a întrebat si el pe prietenul sau : „ Dar pentru tine Holmes ; ce înseamna aceasta bolta înstelata ?”
Foarte furios, Holmes i-a raspuns : pentru mine asta înseamna ca cineva ne-a furat cortul !
Întîlnim lucruri în viata care sunt asa de evidente încît nu ne mai trebuie nici o alta marturie pentru a le observa. Sunt însa momente în care nu le putem vedea. Suntem asa de orbiti si asa de concentrati asupra altor domenii încît lucrurile evidente ramîn neobservate, la fel cum Watson n-a observat lipsa cortului sub care se adaposteau.
Si pentru noi marea problema este ca de multe ori vedem cele mai mici greseli , dar nu putem observa tocmai ceea ce este cel mai important.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa nu uit lucrurile importante si sa vad realitatea cu ochii Tai. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 02 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Fără Cristos am fost ca un peşte pe uscat, cu El sunt într-un ocean de dragoste.