Meditație 01 Martie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 107
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2339-01-martie]01 Martie [/url]
„ Si noi toti am primit din plinatatea Lui, si har dupa har; caci Legea a fost data prin Moise, dar harul si adevarul au venit prin Isus Hristos.” Ioan 1:16-17
Se întîmpla uneori sa fim confruntati cu erori neasteptate, care ne complica evenimentele vietii. Un cofetar decorator a fost rugat de o tînara ce urma sa se casatoreasca , sa scrie pe tortul miresei de la nunta ei , textul Scripturii din I Ioan 4:18 . „ În dragoste nu este frica , ci dragostea desavîrsita izgoneste frica „
Acel cofetar însa nu stia prea bine Biblia, de aceia în loc sa scrie textul din I Ioan 4:18, a scris textul din Ioan 4:18, ce continea mesajul : „ pentru ca cinci barbati ai avut, si acela , pe care îl ai acum, nu-ti este barbat”!
Mirele si mireasa n-au vazut „tortul miresei” decît atunci cînd acesta a fost adus în sala unde se desfasura nunta si sub lumina reflectoarelor, a camerilor de luat vederi si-a aparatelor de fotografiat, se pregateau sa-l taie si sa-l împarta invitatilor. Cînd au citit textul,mirii n-au mai avut puterea sa taie tortul, iar întreaga sarbatoare s-a transformat într-un mare esec datorita unei neînsemnate greseli.
Cofetarul nu tinuse cont de indiciul 1 dinaintea numelui Ioan si aceasta neglijenta a generat tot haosul care a urmat.
În Ioan 4:18 gasim marturisirea pe care Domnul Isus a facut-o despre Samariteanca pe care a întîlnit-o la fîntîna lui Iacov . Desi viata acesteia era o ruina , la Domnul Isus ea a gasit har , mila si îndurare.
Se poate ca si noi sa credem uneori ca Dumnezeu este departe si ca nimanui nu-i pasa de ceea ce suntem si de problemele prin care trecem. Sa nu uitam însa ca harul care care i-a fost oferit Samaritencei, ne este împartit si noua în aceiasi masura. Domnul Isus ne poate ierta greselile si pacatele , pentru ca sa avem parte de sarbatori fara emotii si de o viata plina de binecuvîntare.
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa fiu atent la detaliile vietii pentru ca sa nu fac greseli si sa pot umbla în voia Ta. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 01 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viață veșnică. ( Ioan 3:16 )