Meditație 27 Februarie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 190
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2341-27-februarie]27 Februarie [/url]
„ Daca ramîneti în cuvîntul Meu sunteti în adevar ucenicii Mei ;veti cunoaste adevarul si adevarul va va face slobozi.” Ioan 8:31-32
Marlyn Savant , a fost o femeie care a avut cel mai înalt I.Q. (nivel de inteligenta) care a fost înregistrat pîna acum. În timpul mai multor show’uri oamenii i-au adresat tot felul de întrebari încuietoare pentru ca sa-i testeze inteligenta si sa o prinda fara raspuns. Ea a pastrat o agenda cu cele mai nastrusnice întrebari si cele mai surprinzatoare domenii despre care i se cerea informatii.
În una dintre aceste demonstratii ,cineva i-a adresat întrebarea : ” care este cea mai înalta ideie care a framîntat-o si care a fost cel mai deosebit aspect al vietii care a fascinat-o ?” La aceasta întrebare Marlyn a raspuns : ” cea mai provocatoare ideie asupra careia am reflectat si-am meditat multa vreme este „adevarul”; pentru ca acesta nu este afectat de modul cum ne relationam fata de el.
Indiferenta daca îl cunoastem sau nu,daca îl aprobam sau nu, adevarul este neafectat si ramîne tot adevar !
Doamna Savant avea dreptate. Adevarul este puternic pentru ca în esenta sa „Adevarul „ este Dumnezeu. De aceia Adevarul nu trebuie sa fie ferit de atacurile stiintei , pentru ca este puternic ramîne în picioare si nu se schimba , datorita a ceea ce este. Dumnezeu este real si nu are nevoie ca cineva sa-L apere prin retorica sau argumente. El trebuie gasit , crezut si acceptat asa cum este.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa cunosc Adevarul si sa umblu în Adevar în fiecare zi.Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 27 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel mai înalt privilegiu care i se poate acorda unui om pe pământ este acela de a fi admis în cercul prietenilor lui Dumnezeu!