Meditație 24 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 118
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2344-24-februarie]24 Februarie [/url]
„ Roada Duhului, dimpotriva este:deagostea, bucuria, pacea, îndelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia, blîndetea, înfrînarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege.” Gal.5:23
Într-o legenda se povesteste ca un mare învatat calatorea într-o zi furtunoasa pe o poteca spre padure. Ajungînd la un gard ce despartea livada de padure, i s-a parut ca aude sub bataia vîntului o discutie pe care pomii din padure o purtau cu pomii fructiferi din gradina.
Plin de aroganta si mîndrie, un stejar falnic s-a adresat vecinului sau pitic, pomul fructifer spunîndu-i: „ De ce nu-ti lasi frunzele în vînt sa faca un fosnet puternic ca frunzele mele? Asa vei fi si tu auzit si remarcat de la distanta ! N-am nevoie sa-mi flutur frunzele în vînt pentru a ma face remarcat, i-a raspuns pomul fructifer. Roadele pe care le am vorbesc mai tare decît fosnetul frunzelor . Oamenii vin spre mine si ma apreciaza nu dupa masura zgomotului frunzelor ci dupa dulceata fructelor.
Ce pot vedea oamenii în viata ta ? frunze sau roade ?
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa fiu plin de roada neprihanirii pentru ca sa pot arata ca sunt un adevarat crestin . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.