Meditație 22 Februarie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 220
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2346-22-februarie]22 Februarie [/url]
..” De alta parte, stim ca toate lucrurile lucreaza împreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, si anume, spre binele celor ce sunt chemati dupa planul Sau „. Romani 8:28
Cînd Wayne Kraiss , presedintele Colegiului Southern din California,si-a început slujirea sa ca pastor în Wheaton, Illinois, a vizitat o noua membra a bisericii care tocmai emigrase în SUA, venind din Europa.

Dupa ce a petrecut un timp în familia ei, a descoperit ca aceasta sora avea multe probleme si era foarte bolnava. În rugaciunea pe care a facut-o la sfîrsitul întîlnirii, pastorul a marturisit lui Dumnezeu toate aceste dureri , dar fara a avea speranta si nici o nadejde de schimbare a acestor conditii.

Urmarindu-i rugaciunea si expresia fetei, acea sora i-a spus înainte de plecare : „ În copilarie cînd locuiam cu parintii mei în Germania, am întrebat-o într-o zi pe mama mea : „Ce înseaamna ca toate lucrurile lucreaza împreuna spre bine „?

Mama tocmai facea un cozonac si în loc sa-mi dea un raspuns întrebarii mele mi-a întins o ligurita de bicarbonat de sodiu . Atunci cînd l-am gustat , a fost oribil ! Pentru ca nu întelesesem de ce mama mi-a dat sa încerc ceva ce avea un gust atît de rau , am întrebat-o : De ce a facut asta ? Ea mi-a zis : „ Asa ti-am raspuns întrebarii tale „! „Am vrut prin aceasta lectie sa nu uiti niciodata ce înseamna : „ toate lucrurile lucreaza împreuna spre bine „!
Multe lucruri luate singure , spunea ea, nu au un gust placut . Dar cînd sunt amestecate împreuna cu alte ingrediente si-s coapte în cuptor , produc cel mai delicios cozonac . Bicarbonatul de sodiu , singur a fost oribil. Amestecat însa în coca cozonacului todeuna este delicios. Si credinta priveste viata în acelasi mod : nu se uita la particularitati,ci evalueaza viata ca un întreg !

Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa fiu credincios si sa vad ce este bine în toate lucrurile .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Preaiubiților, vă sfătuiesc ca pe niște străini și călători, să vă feriți de poftele firii pământești, care se războiesc cu sufletul. ( 1 Petru 2:11 )