Meditație 21 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 195
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2347-21-februarie]21 Februarie [/url]
„ Eu sunt Vita , voi sunteti mladitele. Cine ramîne în Mine , si în cine ramîn Eu, aduce multa roada; caci , despartiti de Mine, nu puteti face nimic.” Ioan 15:5
Pentru ca Domnul Isus este Vita, este important sa avem o strînsa legatura cu El, daca dorim sa aducem roada.
Am citit recent despre experienta traita de Iulius Little ,un credincios din Carolina de Nord. Acesta a fost internat în spital cu grave probleme cardiace.Dupa interventiile medicale, doctorii l-au atentionat ca recuperarea sa se va face greu si în timp. Fica lor Judy si-a asigurat însa parintii sa nu se îngrijoreze, pentru ca toti cei din biserica ei se roaga pentru însanatosirea tatalui ei .
Dumnezeu a ascultat aceste rugaciuni si în foarte scurt timp , tatal lui Judy s-a facut bine si se simtea în putere la fel ca mai înainte de a se îmbolnavi.Chiar si medicii au fost uimiti de rapiditatea procesului însanatosirii. De aceea i-au dat acceptul sa mearga s-o viziteze pe fica lor în Blue Spring.
Înainte de ajunge la fica sa, acest credincios împreuna cu sotia sa au hotarît sa se opreasca într-un centru de vacanta din Nashville.
Strazile înguste ale acestui centru de vacanta , erau foarte aglomerate în acea perioada de plin sezon, de aceea ei au hotarît sa se plimbe prin parc. Cînd au obosit , s-au asezat pe o banca si-au început o conversatie cu doua doamne care s-au aratat foarte prietenoase.
Acestora nu le-a venit sa creada cînd Iulius si sotia sa le-au spus ca sunt în drum spre Blue Spring unde urmeaza s-o întîlneasca pe fica lor. „Blue Spring ! ” au întrebat acestea mirate . Cum o cheama pe fica voastra ?
Judy , au raspuns parintii. Nu se poate ; au marturisit atunci foarte surprinse cele doua doamne. Suntem în lantul de rugaciune al ficei voastre si în ultima vreme ne-am rugat în fiecare zi pentru voi . Ni s-a spus ca sunteti foarte bolnav! Cum de sunteti aici ?
Cu un zîmbet larg, Iulius a raspuns: „ Am fost bolnav, dar sunt aici pentru ca Dumnezeu v-a ascultat rugaciunile!”
Rug. Dumnezeul milei si-al îndurarii ; vindeca si astazi orice rana a celor îndurerati si fa raspunsul rugaciunilor celor ce cheama Numele Tau sa fie o marturie vie pentru cei ce nu mai au nici o nadejde. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 21 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cea mai frumoasă şi mai mişcătoare privelişte din lume este iubirea compătimitoare, care nu râvneşte nimic pentru sine, ci vrea numai să servească pe alţii.