Meditație 19 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 192
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2349-19-februarie]19 Februarie [/url]
„ Domnul se va lupta pentru voi ; dar voi , stati linistiti.” Exod. 14:14
O doamna din Oklahoma numita Ruth Andrew, atunci cînd a ramas vaduva a trebuit sa ia o mare decizie. Pensia ei de fosta profesoara , nu-i mai ajungea sa plateasca taxele pentru apartamentul în care locuise. A cautat sa-si mai ia o slujba îngrijind o batrîna, dar familia acesteia n-a vrut s-o angajeze.
De aceia lucrul care o îngrijora cel mai mult, era cum sa gaseasca banii pentru a-si achita cheltuielile apartamentului în care locuisera atîtea ani si pe care n-ar fi vrut sa-l paraseasca.
A tot nadajduit ca-si va gasi o slujba si nu va trebui sa se mute, dar timpul a trecut foarte repede si pentru ca urma sa-si plateasca cheltuielile a intrat în panica.
În acele momente de framîntare cînd nu mai stia ce sa faca , a deschis însa Biblia pentru a primi un raspuns din partea lui Dumnzeu. Ea a început sa citeasca din cartea Exodului capitolul 14. Ajungînd la versetul 14, a fost profund miscata de cuvintele : „ Domnul se va lupta pentru voi , dar voi stati linistiti.”
Cercetata de aceste cuvinte , Ruth a înteles ca pîna atunci s-a încrezut în oameni si-a asteptat ajutorul acestora mai mult decît pe cel a lui Dumnezeu. Actionase ca si cum situatia ei L-ar fi luat pe Dumnezeu prin surprindere si Acesta nu mai avea nici o slutie pentru ea.
Citind acest verset al Scripturii si-a dat seama cît de gresita îi era aceasta atitudine . A înteles ca a ajuns în sfîrsit momentul cînd trebuie sa se linisteasca si sa astepte cu credinta raspunsul lui Dumnezeu N-au trecut decît cîteva zile si Dumnezeu i-a pregatit o slujba, prin care a reusit sa cîstige banii cu care sa-si plateasca taxele, ramînînd în acelasi apartament .
Primind raspunsul lui Dumnezeu , Ruth a înteles ca toate framîntarile de pîna atunci i- au fost zadarnice.Numai Dumneuzeu a fost Cel ce I-a pregatit ajutorul , care i-a venit în momentele în care nu mai vedea nici o posibilitate de salvare.
Daca treci prin aceiasi situatie si nu mai vezi nici o posibilitate de solutionare a problemelor tale, încrede-te în Dumnezeu si apoi stai linistit, pentruca El are un raspuns si pentru tine.
Rug. Doamne Dumnezeule ; în mijlocul necazurilor mele, ajuta-ma sa ma încred în Tine si sa ramîn linistit, pentru ca sa pot sa înteleg mesajul prin care îmi comunici calea biruintei. Amin



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 19 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Fericirea e în noi, niciodată în jurul nostru!