Meditație 18 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 219
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2350-18-februarie]18 Februarie [/url]
„Ferice de cel ce rabda ispita . Caci dupa ce a fost gasit bun va primi cununa vietii , pe care a fagaduit-o Dumnezeu celor ce-l iubesc.” Iacov 1:12
Pentru a-i ajuta pe consumatorii sai sa se lase de fumat, patronul unui restaurant a îmbracat peretii camerei rezervate fumatorilor cu oglinzi. Consumatorii au fost surprinsi de aceasta decizie , dar unii mai îndrazneti i-au cerut patronului sa dea repede jos oglinzile , pentru ca nu mai rezistau sa se vada pe ei însisi a fi oameni patimasi si fara vointa de-a renuta.
Toti cei care si-au propus un program de exercitii fizice, o dieta alimentara sau sa renunte la anumite vicii care îi stapînesc, stiu ca cel mai greu moment este începutul. Cu cît amîni mai mult începutul, cu atît îti va fi mai greu sa începi. Se poate ca în urma unor amînari repetate, sansa pentru a reusi sa fie aproape nula.
Cu cît însa ne hotarîm sa începem mai repede si sa ne împotrivim mai categoric ispitelor, cu atît ne va fi mai usor, iar puterea ispitelor va fi mai mica.
Domnul Isus a înfrînt ispitele din fasa, înainte ca acestea sa devina fapt. El a spus „Nu” chiar de la prima provocare si a dat acelasi raspuns categoric , indiferent de cît de multe si cît de mari au fost ispitele care au urmat. Pentru a fi biruitori, trebuie sa-I urmama exemplul.
Rug.Doamne Isuse ; iarta-ma pentru momentele în care în fata ispitelor vietii am fost înfrînt si da-mi putere sa ma împotrivesc oricarei ispite, pentru ca prin ajutorul Tau sa fiu mai mult decît biruitor. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Doar cel ce crede în victorie poate învinge!