Meditație 14 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 132
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2354-14-februarie]14 Februarie [/url]
„ Dar Mîngaietorul , adica Duhul Sfînt, pe care-L va trimite Tatal , în Numele Meu , va va învata toate lucrurile , si va va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu.” Ioan 14:26
În data de 2 Iunie 1960, Walter Sedar, un baiat de numai 8 ani, a fost gasit pe o stînca nu prea departe de lacul Tarton. El plecase cu tatal sau la pescuit , dar avionul cu care au plecat sa pescuiasca, s-a prabusit printre stînci si a luat foc. El a supravetuit ca prin minune si timp de 15 zile a stat lînga resturile avionului în care tatal sau si-a gasit sfîrsitul, asteptînd pe cineva care sa vina sa-l salveze.
Înfometat si plin de frica , el a trecut cu foarte mare greutate prin tot acest timp ,avînd nadejdea ca mama sa va veni sa-l caute. Nimeni însa nu stia ceea ce s-a întîmplat , pentru ca ei plecasera pentru mai multe zile la pescuit.
În timp ce survola zona, un pilot al unei companii comerciale a observat însa pe baiatul care facea semne disperate cu mîna , cerînd ajutor. Acesta a alertat autoritatile care au venit sa-l caute. Cînd a fost gasit, copilul era epuizat si înfometat , aproape sa moara de foame.
Cel mai tragic aspect al acestui accident a fost însa faptul ca lînga baiat era o cutie cu alimente pentru situatii de urgenta, care s-a desprins din corpul avionului cînd acesta s-a prabusit . Aceasta continea portii de apa si mîncare pentru 24 de zile.
Sursa de hrana si apa care putea sa-l ajute sa treaca mai usor peste acele zile grele , era asa de aproape de copil, dar el a suferit de foame pentru ca nu stia ce este înauntrul cutiei!
Sunt multi oameni astazi care asemeni acelui copil se simt a fi pierduti în pustie si fara de nici un ajutor. Sufletele lor sunt înfometate din cauza faptului ca nu au hrana spirituala. Ca un paradox însa, aceasta este atît de aproape de fiecare dintre ei , în Cuvîntul Scripturii. Dar ei mor din punct de vedere spiritual, pentru ca nu cunosc continutul Scripturii si nici nu doresc sa-o deschida. Daca te numeri printre acestia , cauta cuvîntul lui Dumnezeu , citeste-L si strînge-L în inima ta în fiecare zi si vei gasi viata.
Rug. Doamne Isuse; îti multumesc ca îmi daruiesti pîinea Cuvîntului Tau proaspata în fiecare zi. Ajuta-ma sa ma hranesc cu Adevarul Tau , pentru ca în mijlocul pustiei acestei lumi sa am viata din belsug. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 14 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Frica de Domnul este un izvor de viață, ea ne ferește de cursele morții. ( Proverbele 14:27 )