Meditație 12 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 177
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2356-12-februarie]12 Februarie [/url]
„Isus i-a raspuns : „Daca vreau ca el sa ramîna pîna voi veni Eu, ce-ti pasa tie ? Tu vino dupa Mine !” Ioan 21:22
Ucenicii Domnului Isus au petrecut trei ani si jumatate din viata , urmîndu-L pe învatatorul lor. În acest timp ei au auzit predicile si învataturile Sale si au vazut minunile pe care Domnul le-afacut. Dupa înaltarea Domnului Isus si coborîrea Duhului Sfînt , a venit însa si momentul cînd ucenicii trebuiau sa puna în practica ceea ce au învatat.
Era datoria lor acum sa vesteasca Evanghelia în Ierusalim, în toata Iudeia , în Samaria si pîna la marginile lumii. Si noi ca si crestini urmam aceleasi etape ale vietii: Avem un moment cînd Domnul ne cheama si devenim ucenicii Lui, apoi avem un timp cînd învatam sa-L cunoastem pe Domnul , dar urmeaza si un timp cînd trebuie sa punem în practica ceea ce am învatat.
Copii fiind, parintii ne-au învatat versete de aur, ne-au îndemnat sa ne rugam înainte de-a mînca sau de-a merge la culcare. Mai tîrziu cînd am crescut mai mari, am mers la Scoala Duminicala unde ni s-a explicat mesajul Evangheliei , care ne-a atins inima si ne-a cucerit pentru Domnul. Duminica de duminica de atunci , ani în sir am învatat despre cele mai diverse teme ale Scripturii. Daca cineva ne-ar întreba , acum am putea trece cel mai exigent test al cunostintelor Biblice.
Marea întrebare care ramîne însa pentru fiecare dintre noi este : „Cînd vom începe cu adevarat ca sa si împlinim ceea ce stim ?” Problema multor crestini astazi nu este cauzata de lipsa cunostintelor Biblice, ci de neîmplinirea acestora.
Dumnezeu asteapta ca si noi asemenea primilor ucenici, sa fim crestini practici , care ceea ce am învatat si ceea ce stim sa traim si apoi sa spunem si altora .
Rug. Doamne Isuse; îti multumesc pentru lumina ce mi-ai daruit-o prin Cuvîntul Tau. Ajuta-ma ca tot ceea ce stiu sa si împlinesc zilnic, pentru ca astfel sa pot calca pe urmele Tale. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Tot pământul să se teamă de Domnul! Toți locuitorii lumii să tremure înaintea Lui! ( Psalmii 33:8 )