Meditație 11 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 117
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2357-11-februarie]11 Februarie [/url]
„Domnul este în templul Lui cel sfînt , Domnul îsi are scaunul de domnie în ceruri. Ochii Lui privesc , si pleoapele Lui cerceteaza pe fiii oamenilor.” Ps 11:4
Într-o zi un profesor care preda la o clasa de adolescenti teme spirituale, le-a vorbit acestora despre cer. Cînd si-a terminat lectia, profesorul a dorit sa faca o aplicatie practica, de aceea i-a întrebat: „Cîti dintre voi ati dori sa ajungeti în cer si sa va bucurati de tot ceea ce ati auzit ?
Elevii si-au ridicat mîinile toti deodata, exprimînd fiecare aceasta mare dorinta. Cînd profesorul s-a uitat însa mai atent , a observat printre ei unul care nu si-a ridicat mîna. Cînd l-a vazut , profesorul a ramas fara cuvinte ! “Charlie” ; n-ai ridicat mîna sa ne spui ca doresti sa mergi în cer ; nu-i asa ? O nu a raspuns Charlie; si eu doresc sa merg în cer , dar nu odata cu toti acestia !
El era asa de dezamagit de colegii lui, încît nici în cer n-ar fi vrut sa mearga odata cu ei. Nu cumva si tu ai anumite persoane cu care n-ai vrea sa te întîlnesti nici în cer ? Sau sa întreb altfel : „ Nu cumva cerul n-ar mai fi cu adevarat o bucurie pentru tine daca acolo te-ai întîlni si cu persoana care te-a dezamagit sau te-a tradat ?
Un predicator a întrebat odata doua persopane ce erau în conflict : „Daca nu puteti sa va împacati acum , ce va veti face în cer ? Una dintre aceste persoane care era de fapt cea mai înversunata a raspuns : „ Pentru ceea ce mi-a facut, nu pot sa-l iert acum si nici vu vreau sa-l vad nici în cer !”
Auzindu-i raspunsul, predicatorul i-a zis : „Daca nu poti sa-l ierti acum, cu siguranta nu vei putea sa-l vezi nici în cer, pentru ca nu vei ajunge acolo!. Esti pregatit sa mergi în cer chiar si cu cei ce ti-au facut cel mai mare rau ?
Rug. Dumnezeul dragostei ; prin ceea ce sunt nu merit cerul, dar prin meritele Domnului Isus, sunt sigur ca voi ajunge acolo. Nu ma lasa însa sa merg singur, ci ajuta-ma sa ma pregatesc pentru cer împreuna cu întreaga mea familie si chiar cu cei ce mi-au facut rau. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ajunge sus, cel care ajută pe altul să urce...