Meditație 10 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 192
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2358-10-februarie]10 Februarie [/url]
„Harul,îndurarea si pacea sa fie cu voi , din partea lui Dumnezeu Tatal,si din partea Domnului Isus Hristos,Fiul Tatalui, în adevar si în dragoste !” 2 Ioan 3
Am auzit despre o întîmplare deosebita traita de o familie care a aniversat 50 de ani de casnicie. Acestia au locuit toata viata lor într-o mica localitate din vestul Statelor Unite, asa ca întreaga comunitate îi cunostea.La aniversarea nuntii de aur, cei din localitate s-au adunat sa-i sarbatoreasca . Dupa ce petrecerea organizata în centrul localitatii s-a terminat, s-au întors cu totii acasa.
Ajunsi acasa,barbatul a mers în bucatarie unde a pregatit cîte o felie de pîine prajita si-o cana de lapte, dupa care si-a invitat sotia sa se aseze împreuna la masa. Sotia a intrat în bucatarie, a luat felia de pîine care i-a fost oferita, apoi a izbucnit în lacrimi. Observîndu-i reactia, barbatul a ramas fara cuvinte. Pentru ca nu stia cum sa reactioneze si-a îmbratisat sotia si-a întrebat-o ce se întîmpla ?
Aceasta i-a raspuns printre lacrimi : „ Am asteptat ca în aceasta zi speciala a vietii noastre sa-mi pregatesti o alta felie de pîine prajita ; cum de - ai ales tocmai coltul ?
Barbatul a tacut cîteva clipe , apoi i-a raspuns în soapta : „Draga; coltul este felia de pîine care mie îmi place cel mai mult si care mi l-am dorit todeuna, de aceea astazi l-am pregatit pentru tine !”
Barbatul a daruit ceea ce el credea ca este cel mai bun , dar n-a fost înteles. Aceasta ni se întîmpla si noua adesea; lucrurile pe care le facem si jertfa pe care o depunem, nu ne sunt luate în seama si apreciate la justa valoare .
Ca sa fii apreciat , judeca pe celalalt dupa steptarile lui, gîndeste-te care este lucrul pe care sotia sau sotul si l-ar dori cel mai mult , fii gata sa i-l oferi si atunci jertfa îti va fi bine primita.
Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa apreciez jertfa celor ce ma slujesc, fiind gata sa primesc totul în Numele Tau. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Legea Domnului este desăvârşită şi înviorează sufletul; mărturia Domnului este adevărată şi dă înţelepciune celui neştiutor.