Meditație 07 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 209
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2361-07-februarie]07 Februarie [/url]
„ Atunci Petru i-a zis : „Argint si aur n-am ; dar ce am, îti dau : În Numele lui Isus Hristos din Nazaret, scoala-te si umbla!”L-a apucat de mîna dreapta ,si l-a ridicat în sus . Îndata i s-au întarit talpile si gleznele ; dintr-o saritura a fost în picioare , si a început sa umble.” Fapte 3:6-8
Binecunoscutul scriitor crestin , E. Stanley Jones, a afirmat ca o atitudine pozitiva fata de suferinta , conduce la o vindecare fizica mai rapida a celor ce sunt în covalescenta dupa interventii chirurgicale, accidente , sau oricare alta boala.
El a experimentat aceasta atunci cînd a trecut printr-un accident vascular cerebral , care i-a provocat o stare de paralizie, pe cînd avea vîrsta de 89 de ani. Desi aceasta paralizie a tinut cîteva luni, Dr. Jones a aratat todeauna o încredere deplina în faptul ca va fi vindecat prin puterea lui Dumnezeu.
În tot acest timp el s-a rugat continu si a chemat pe credinciosii din lumea întreaga sa i se alature în mijlocire , pentru ca Dumnezeu sa-i daruiasca vindecarea, pentru ca sa poata vorbi si sa mearga din nou . S-a format astfel un lant de rugaciune cu credinciosi din lumea întreaga care se rugau pentru el zi si noapte. În acest timp oridecîteori se trezea , indiferent daca era ziua sau noaptea, el cerea asitentei care îl supraveghea sa rosteasca împreuna cu el aceiasi porunca adresata de Domnul Isus slabanogului care a fost coborît prin acoperis: „ Stanley ; scoala-te , ridica-ti patul si du-te acasa !”
În timpul celor 5 luni petrecute în spitalul din Boston, Dr.Jones a folosit un casetofon pentru a înregistra progresul pe care îl facea zilnic în redobînditrea graiului, abilitate pe care a pierdusera dupa paralizie.
De fiecare data cînd era întrebat , el raspundea cu tot mai multa fermitate :”voi vorbi si voi umbla din nou !” Ca sa demonstreze aceasta convingere, în timpul de recuperare a dictat si-a înregistrat pe magnetofon, materialul care a stat la baza mesajului transmis prin cartea intitulata :”Divinul Da!”
Dupa ce a a fost externat din spital si a continuat pentru alte cîteva luni tratamentul recuperatoriu într-o zona muntoasa din Himalaia, Dr. Jones si-a recapatat abilitatea de-a merge fara nici un ajutor si de-a predica fara nici o urma a afectiunii anterioare.
Dupa aceasta încercare , el a umblat si- a predicat pîna în ultimile momente ale vietii , aratînd ca pentru cei ce se încred în Dumnezeu si au o atitudine pozitiva fata de suferinta , Dumnezeu aduce vindecarea.
Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa nu-mi pierd niciodata nadejdea în Tine ,iar prin credinta sa astept todeauna lucrari mari în numele Tau. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Uneori trebuie să plouă ca să-ți dai seama cât îți lipsește soarele.