Meditație 06 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 197
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2362-06-februarie]06 Februarie [/url]
„ Înca putina, foarte putina vreme ”, si „Cel ce vine va veni , si nu va zabovi . Si cel neprihanit va trai prin credinta : dar daca da înapoi , sufletul Meu nu gaseste placere în el.” Noi însa nu suntem din aceia cari dau înapoi ca sa se piarda , ci din aceia cari au credinta pentru mîntuirea sufletului.” Evrei 10:37-39
Un grup de prizioneri de razboi au planificat o evadare din lagarul în care au fost încarcerati. Liderul grupului a ezitat multa vreme daca sa ia împreuna cu ei si o mama ce avea o fetita mica. El se temea ca fetita nu va rezista sa faca aceasta lunga calatorie prin paduri si terenuri accidentate.
Dupa mai multe discutii si dupa ce toti barbatii din grup s-au angajat ca atunci cînd fetita nu va mai putea sa mearga, sa o poartecu rîndul în brate , liderul grupului le-a aceptat printre ei.
Dupa ce au parasit tabara, refugiatii au mers continu trei zile si trei nopti, ajungînd într-o zona unde terenul era mult mai accidentat. Cîn au ajuns în acel loc, unul dintre barbatii mai în vîrsta din grup, a dat semne de oboseala si-a marturist ca nu mai poate sa continuie calatoria .
„ Mergeti fara mine ; a spus acesta grupului !„ „Lasati-ma aici , pentru ca prefer mai degraba sa mor în singuratate, decît sa ajung o povara pentru toti!” Grupul i-a acceptat rugamintea si-a pornit sa-si continuie drummul. În acele momente însa , mama s-a întors spre batrîn i-a pus fetita în brate si i-a spus : „Nu poti sa renunti ; acum este rîndul tau sa porti copila „! Dupa aceea mama l-a lasat si s-a alaturat grupului. Dupa cîteva clipe, privind în urma l-a vazut pe batrîn înaintînd si cu ultimile-i puteri purta si fetita în brate .
Batrînul ajunsese coplesit de gîndul renuntarii fiindca nu mai avea nici o motivatie care sa-l determine sa mearga înainte. Cînd însa acea mama i-a încredintat fetita, el a gasit un scop înalt pentru care merita sa traiasca si sa depuna orice efort pentru a ajunge la capat.
Nu cumva ai ajuns în momentul în care esti gata sa spui : „nu mai pot „? Salvarea sufletelor pierdute este o buna motivatie care sa te determine sa nu renunti ci sa mergi cu credinciosie înainte !
Rug. Dumnezeul Dtagostei ; ajuta-ma sa nu dau înapoi niciodata, ci depunînd orice jertfa sa merg împreuna cu Tine pîna la capat. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 06 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Rugăciunea făcută cu credință va mântui pe cel bolnav, și Domnul îl va însănătoși; și dacă a făcut păcate, îi vor fi iertate. ( Iacov 5:15 )