Meditație 05 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 197
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2363-05-februarie]05 Februarie [/url]
„ Ma înconjurasera legaturile mortii , si ma îngrozisera rîurile pieirii ; ma înfasurasera legaturile mormîntului, si ma prinsesera lanturile mortii. Dar în strîmtorarea mea am chemat pe Domnul , si am strigat catre Dmnezeul meu:din locasul Lui , El mi-a auzit glasul , si strigatul meu a ajuns pîna la El , pîna la urechile Lui .” Ps .18:4-6
Cred ca fiecare dintre noi am auzit despre Legile lui Murphy. Acestea sunt inspirate din cartea „Regulile casei” scrisa de Paul Dickson. Iata căteva exemple :
- Legea dormitorului : partenerul care sforaie cel mai tare, adoarme primul.

- Legea gradinaritului: cînd doresti sa îndepartezi buruienile dintr-o recolta , planta cea buna se smulge cel mai usor.

- Legea împachetatului: Cu cît un pachet este mai greu si trebuie dus mai departe, cu atît te manînca si ti se înroseste mai mult nasul.

- Legea codului de bare: aparatul care citeste pretul dupa codul de bare, nu va functiona niciodata la lucrul de care ti-este cel mai rusine sa-l cumperi

- Legea lucrurilor pierdute : Cea mai simpla cale de a gasi un lucru pierdut pe lînga casa, este sa cumperi un altul nou .
Aceste lucruri care sunt subliniate deseori ca o lege a vietii, nu sunt pure speculatii, curiozitati , sau fenomene întîmplatoare; ci sunt constatari practice, prin care Dumnezeu doreste sa ne învete o lectie prin experientele vietii. Dumnezeu ne vorbeste cînd într-un fel cînd într-altul, de aceea trebuie sa fim cu luare aminte todeauna .
Si crestinii trec uneori prin încercari grele. Însa în aceste momente ,trebuie sa învatam sa ne încredem mai mult în Dumnezeu, decît în noi însine .
Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca în ziua necazului nu ma lasi singur si ajutorul Tau nu lipseste niciodata în nevoie. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Domnul este milostiv și plin de îndurare, îndelung răbdător și plin de bunătate. ( Psalmii 145:8 )