Meditație 04 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 195
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2364-04-februarie]04 Februarie [/url]
„ ..noi nu ne uitam la lucrurile cari se vad , ci la cele ce nu se vad; caci lucrurile care se vad , sunt trecatoare , pe cînd cele ce nu se vad , sunt vesnice.” 2 Cor. 4:18
Pentru a face anumite reparatii , un om a trebuit sa urce pe acoperisul casei, unde avea sa astupe anumite gauri prin care se infiltra apa. Pentru ca înclinatia acoperisului era mare si nu putea sa lucreze în siguranta si-a legat o frînghie de mijloc si-a încercat sa se ancoreze de ceva de pe acoperis. Pentru ca pe acoperis n-a gasit nici un punct de sprijin solid , a aruncat frînghia peste acoperis si i-a cerut fiului sau s-o lege de ceva sigur.
Privind în jur , copilul a vazut masina parcata în fata garajului si-a legat frînghia de cîrligul de la remorca. Omul a început sa-si faca treaba , iar totul parea în siguranta !
Totul a fost foarte bine pîna cînd sotia care n-a stiut nimic de ceea ce se întîmpla , a hotarît sa mearga la cumparaturi, folosind masina. Fara sa observe funia, aceasta a urcat în masina, a pornit motorul si-a acelerat pentru a iesi din parcare si a se înscrie în trafic. Cred ca va imaginati ceea ce-a urmat ; Omul nu si-a pierdut viata, dar a fost o adevarata surpriza sa vezi cum de dupa casa un om zbura la fel ca superman ! Zîmbim ; nu-i asa ?
Mai degraba ar trebui sa plîngem ! Omul si-a asigurat viata de ceva care i-a provocat rani mai mari decît daca ar fi urcat liber pe acoperis. Care sunt lucrurile de care ti-ai ancorat viata ? Doar în Hristos vei gasi un loc sigur si-o protectie deplina .
Rug. Doamne Isuse ; îti multumesc pentru mîna dragostei pe care mi-o întinzi pentru a ma proteja si-a ma sustine în încercarile vietii . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 04 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume- ești al Meu! Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine și râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, și flacăra nu te va prinde. ( Isaia 43: 1, 2 )