Meditație 03 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 179
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2365-03-februarie]03 Februarie [/url]
„ Cît despre mine, fratilor, cînd am venit la voi , n-am venit sa va vestesc taina lui Dumnzeu cu o vorbire sau întelepciune stralucita. Caci n-am avut de gînd sa stiu între voi altceva decît pe Isus Hristos si pe El rastignit „ 1Cor.2:1-2
Dupa ce o femeie a fost la un doctor pentru o consultatie medicala, s-a întors acasa si-a spus barbatului ei : Draga, doctorul mi-a spus ca sunt într-o situtie foarte delicata, de aceia trebuie sa merg imediat la Baile Herculane, apoi la Poiana Brasov si sa-mi cumpar o hana lunga de blana.
Surprins de recomandarile medicului , sotul l-a sunat imediat întrebîndu-l : „Ce –ai vrut sa spui sotiei atunci cînd i-ai recomandat :Baile Herculane, Poiana Brasov si-o hana lunga de blana ?
Ce-ai spus ; a întrebat doctorul ? Eu i-am recomandat sotiei numai un regim cu bai calde , calatorii zilnice în natura , unde sa profite din plin de mult aer proaspat si sa se îmbrace cu haine mult mai calduroase!
Cînd sotul si-a întrebat sotia cum de-a exprimat asemenea pretentii , aceasta i-a raspuns ; eu n-am facut nimic altceva, decît am încercat sa pun un pic mai mult zel în recomandarile doctorului, pentru a gasi o motivatie pentru ceea ce-mi doresc!
Nu-i asa ca întîlnim si astazi oameni plini de zel pentru lucruri care nu merita, accentuînd si amplificînd situatii care în realitate n-au nici un pret ?
Apostolul Pavel a fost unul dintre cei mai întelepti si mai talentati oameni care au trait în mijlocul acestei lumi. El este unul dintre cei mai citati oameni din istorie. Chiar si Shakespeare paleste atunci cînd este comparat cu el. Cu toate acestea atunci cînd a perezentat adevarurile lui Hristos, a vorbit simplu si direct.
El adorit ca oamenii carora li se adresa sa nu fie impresionati de oratorie , ci sa fie atinsi si provocati de puterea lui Dumnezeu.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa spun adevarul todeauna , fara sa-l îmbrac în ambalajul exagerarilor sau al intereselor personale, pentru ca cei ce ma asculta sa fie atinsi de puterea Ta.Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 03 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înțelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată. ( Iacov 1:5 )