Meditație 02 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 176
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2366-02-februarie]02 Februarie [/url]
„ Dupa cum trupul fara duh este mort, tot asa si credinta fara fapte este moarta.” Iacov 2:26
Multi dintre oameni înca nu stiu ca „Evanghelia” însemna o „veste buna”. Acestia considera o veste buna, numai atunci cînd sunt anuntati ca au cîstigat un examen , au fost promovati la servici , sau au cîstigat la loterie. Exista însa o veste buna pe care Dumnezeu ne-o comunica prin Cuvîntul Sau.
Aceasta poate fi sumarizata în trei versete : „ La început Dumnezeu a facut cerurile si pamîntul „. Gen 1:1; „ Fiindca atît de mult a iubit Dumnezeu lumea , ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El , sa nu piara si sa aiba viata vesnica .” Ioan 3:16; si “sa iubesti pe Domnul , Dumnezeul tau, cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu toata puterea ta si cu tot cugetul tau; si pe aproapele tau ca pe tine însuti.” Luca 10:27.
De multe ori ni se pare ca trebuie sa cunoastem multa teologie pentru a percepe voia lui Dumnezeu. Aceste versete contin însa adevaruri simple care ne sunt suficiente pentru a percepe :cine este, ce a facut, ce ne-apromis si ce asteapta Dumnezeu de la noi.
Aceste adevaruri n-au nevoie de multa sustinere si argumentare, ci mai degraba trebuie sa fie crezute si împlinite în viata. Sunt oameni care petrec prea mult timp si irosesc prea multa energie în a cerceta si-a cauta dovezi pentru Cuvîntul lui Dumnezeu, în loc sa-l creada si sa-l aplice în trairea de fiecare zi. Numai cei ce sunt gata sa faca cest pas al credintei practice descopar comoara bogatiilor promisiunilor lui Dumnezeu continute de Cuvîntul Scripturii , si binecuvîntarile de care pot sa aiba parte.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa cred Cuvîntul Tau , pentru ca vestea buna a mîntuirii pe care acesta o contine , sa fie experienta trairii mele de fiecare zi. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 02 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei flămânzi și însetați după neprihănire, căci ei vnr fi săturaţi!