Meditație 31 Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 169
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2368-31-ianuarie]31 Ianuarie [/url]
„ De aceea, dati-va si voi toate silintele ca sa uniti cu credinta voastra fapta;cu fapta , cunostinta; cu cunostinta înfrînarea; cu înfrînarea , rabdarea ; cu rabdarea evlavia ; cu evlavia, dragostea de frati ,cu dragostea de frati, iubirea de oameni. Caci daca aveti din belsug aceste lucruri în voi , ele nu va vor lasa sa fiti nici lenesi , nici neroditori în ce priveste deplina cunostinta a Domnului nostru Isus Hristos.” 2 Petru 1:5-8
Un excavator al unei companii de prestari servicii , a ajuns într-o zi pe o strada linistita a unui oras. Un muncitor a coborît din acest utilaj si-a început sa masoare si sa traseze niste patrate pe spatiul dintre trotuar si asfaltul soselei.În urma lui în locurile indicate, excavatoristul a sapat niste gropi adînci.
Dupa ce excavatoristul a încarcat pamîntul pe care l-a scos , a venit o masina din care au coborît alti doi muncitori care au curatat iarba si-au adunat tot pamîntul ramas. În numai cîteva ore spatiul dintre trotuar si asfaltul strazii a fost plin de gropi.
O doamna în vîrsta care i-a urmarit multa vreme, nestiind ce se petrece pa strada unde locuia , s-a apropiat de muncitori si i-a întrebat : “Ce v-a apucat sa sapati atîtea gropi de la un capat la celalat capat al strazii ?” Vazîndu-i curiozitatea, unul dintre muncitori i-a raspuns : „Suntem de la serviciul de înfrumsetare al orasului si lucram ca si strada dumneavoastra sa arate mai bine !”
” Sa arate mai bine ?” a întrebat din nou batrîna; ” ce este asa frumos în aceste gropi goale ? ” O sa fie frumos mamaie ; i-a raspuns muncitorul , numai ca astazi omul care trebuia sa planteze pomii n-a venit la servici !
Aceasta întîmplare hazlie ne arata ca oridecîteori cineva lipseste sau nu-si împlineste slujba, ramîne un gol. Cum îti împlinesti slujba pe care ai primit-o ? Lucrezi cu daruire , sau în urma ta ramîn numai gropi goale ?
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa-mi cunosc slujba ce mi-ai încredintat-o , pentru ca lucrînd cu credinciosie sa întregesc lucrarea celor ce te slujesc . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 31 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu-mi ascunde fața Ta, nu îndepărta cu mânie pe robul Tău! Tu ești ajutorul meu: nu mă lăsa, nu mă părăsi, Dumnezeul mântuirii mele!