Meditație 28 Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 200
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2371-28-ianuarie]28 Ianuarie [/url]
„ Caci Tu ma înveselesti cu lucrarile Tale , Doamne, si eu cînt de veselie , cînd vad lucrarea mîinilor Tale. Ps.92:4
Desi era o persoana de la care nu te asteptai sa auzi aceasta marturisire , oridecîteori Robert prezenta marturia sa personala în public , îsi ridica mîinile si spunea:”Am tot ceea ce-mi trebuie pentru ca sa ma pot considera un om fericit !”
Desi nu putea sa-si foloseasca picioarele , iar mîinile îi erau atît de strîmbe încît nici nu putea sa manînce singur, acest handicap sever nu l-a împiedicat pe Robert sa fie cu adevarat fericit.
În ciuda afectiunilor sale, el a terminat studiile la Universitatea Crestina din Abilene unde a obtinut o diploma în limba latina. Dupa terminarea scolii , a predat latina la un gimnaziu si-a fost în Europa, în 5 calatorii misionare .
În anul 1972 s-a mutat în Portugalia unde a încercat sa se descurce pe cont propriu. În Lisabona , Robert a închiriat o camera la un hotel si-a început sa studieze portugheza. El a angajat un ospatar care îl hranea si un pofesor care avea sa-l ajute să învete mai usor limba .
N-a trecut mult timp pîna cînd Robert putea fi întîlnit într-un parc unde asezat în caruciorul sau , împartea tractate tuturor trecatorilor , vorbindu-le despre Domnul Isus.În sase ani, Robert a condus la Domnul 70 de persoane . Una dintre acestea a devenit sotia lui.
Cînd Robert vorbea oamenilor si era adus în caruciorul sau pe platforma ,el îsi aseza biblia pe genunci ,iar cu mîinile sale afectate de boala începea sa rasfoiasca paginile, cautînd pasajele ce intentiona sa le citeasca. În acele momente, multimea care-i urmarea efortul, devenea entuziasta, iar pe fetele multora se vedeau lacrimi.
Cu toate ca înfatisarea lui Robert, putea sa stîrneasca mai degraba mila si compatimire, pacea ce radia de pe chipul sau , atingea orice inima si-i provoca pe cei din multime sa caute fericirea adevarata .
Bolile , necazurile si lipsurile , ne pot lovi trupul, dar atunci cînd îl cunoastem pe Hristos, toate acestea nu ne pot rapi bucuria si adevarata fericire !
Rug . Doamne Isuse ; ajuta-ma ca în toate cisrcumstantele vietii sa caut pacea si împlinirea în Tine, pentru ca astfel sa pot gasi fericirea adevarata.Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Doamne, ascultă-mi pricina nevinovată, ia aminte la strigătele mele, pleacă urechea la rugăciunea mea, făcută cu buze neprefăcute!