Meditație 26 Ianuarie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 187
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2373-26-ianuarie]26 Ianuarie [/url]
„ În dragoste nu este frica; ci dragostea desavîrsita izgoneste frica; pentruca frica are cu ea pedeapsa ; si cine se teme n-a ajuns desavîrsit în dragoste.” I Ioan 4:18
O familie avea o piscina în spatele casei . Aceasta piscina nu avea o zona cu apa mai mica pentru copii , iar intrarea se facaea direct la apa adînca.
O alta familie ce nu avea piscina , a venit sa-i viziteze. Copiii cei mai mari ai acestei familii si-au luat vestele de salvare si au sarit în bazin împreuna cu copiii gazdei, avînd un timp de joaca deosebit.Cel mai mic dintre copiii musafirilor nu avea însa curajul sa intre în apa . Iar oridecîteori mama sa încerca sa-l ajute sa intre în apa , acesta alerga în jurul bazinului.
- De ce ce nu mergi sa te joci cu ceilalti copii ; l-a întrebat mama ?

- Mi-e frica sa intru în apa ! a raspuns copilul. Eu nu stiu sa înot ca toti ceilalti si ma voi îneca !

- Nu-ti fie frica , i-a raspuns mama. Nici ceilalti copiii nu stiu sa înoate. Ei însa poarta aceasta vesta de salvare care îi tine deasupra apei. Cum asa ? Pot sa stau la suprafata apei fara sa fac nimic ? Îmbraca-te cu aceasta vesta si vei vedea ca nu te mint.
Copilul a îmbracat vesta si sustinut de mîinile mamei si-a biruit frica si a coborît în apa. Cînd a vazut ca apa îl sustine la suprafata, copilul a fost eliberat de frica care îl paralizase pîna atunci si în numai cîteva clipe, era deja în mijlocul bazinului jucîndu-se cu toti ceilalti copii.
În ziua urmatoare acea familie a venit din nou în vizita. Stiti cine a fost primul în bazin ? Copilul care cu o zi în urma nu voia sa intre în apa. Acesta a ajuns sa se bucure de jocul în bazin, pentru ca si-a biruit frica.

Ai lucruri si situatii de care te temi ? Lasa povara fricii în grija lui Dumnezeu si te vei bucura de binecuvîntarile vietii !
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa pot învinge orice teama din inima mea, ca sa te pot sluji în libertate. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 26 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Grăbește, Dumnezeule de mă izbăvește! Grăbește de-mi ajută, Doamne! ( Psalmii 33:22 )