Meditație 25 Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 192
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2374-25-ianuarie]25 Ianuarie [/url]
„Încolo fiecare dintre voi sa-si iubeasca nevasta ca pe sine ;si nevasta sa se teama de barbat.” Ef.5:33
Daca urmarim viata Domnului Isus , putem observa ca în multe situatii El s-a separat de multime si a petrecut un timp de singuratate cu Dumnezeu. În acest timp El si-a consolidat relatia cu Tatal. Domnul Isus si-a rezervat însa si un timp pe care L-a petrecut numai cu ucenicii Sai . În acest cadru , El a întarit relatia cu cei cu care era antrenat în slujire.
Pentru a avea o casnicie fericita si pentru a întari relatia de familie, trebuie sa hotarîm sa petrecem momente de singuratate numai cu partenerul de viata. Aceasta poate însemna a iesi împreuna la o plimbare, sau a angaja pentru cîteva ore o doica care sa stea cu copiii , timp în care sa puteti merge împreuna la o cina . Eu am aranjat împreuna cu sotia mea ca în fiecare marti seara sa fie seara noastra de întîlnire. În acest timp încercam sa facem ceva numai noi doi.
Cît timp mai petreci în singuratate ? Nu renuta la acest timp important, care te va ajuta sa-ti întaresti partasia cu Domnul si cu partenerul de viata.
Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc pentru partenerul de viata pe care mi l-ai daruit . Ajuta-ne ca petrecînd mai mult timp împreuna sa întarim dragostea care ne-a unit. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 25 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înțelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată. ( Iacov 1:5 )