Meditație 24 Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 121
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2375-24-ianuarie]24 Ianuarie [/url]
„ Roada Duhului , dimpotriva este: dragostea , bucuria , pacea , îndelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia, blîndetea , înfrînarea poftelor . Împotriva acestor lucruri nu este lege.” Gal.5:22-23
Ati întîlnit vreodata pe cineva care sa aiba atitudini ciudate ? Care oridecîteori exprima o parere , sa fie todeuna pe dos ? Daca într-o vreme de iarna cineva anunta ca trebuie sa se faca mai mult foc în biserica , acesta persoana sa reactioneaze spunînd : „nu se poate o asa risipa ; pentru ca si asa vara este prea cald !” Desi nu prezinta nici o motivatie logica , acestui tip de oameni le place sa fie todeauna împotriva.
Acesti oameni ar fi gata sa rescrie psalmul 23, care dupa viziunea lor ar putea fi :”paharul meu este plin de da peste el ; ce pierdere !”
Senatorul Sam Ervin , a vorbit despre un om din statul sau care nu era de acord cu nimic si cu nimeni . Todeauna sustinea altceva si era de o alta parere. Cînd acesta a aflat ca cei din senat nu-i iau în considerare pozitia, a facut de mai multe ori greva foamei. Iar cînd a observat ca nici în felul acesta nu-l baga nimeni în seama , a trecut la amenintari si acuzatii violente.
Acest fel de oameni sunt nemultumiti de ceea ce li se întîmpla, nu datorita experientelor prin care trec, ci pentru ca au o profunda frustrare launtrica..
Fii atent la atitudinile tale , pentru ca din prisosul inimii , vorbeste gura !
Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa-i pot iubi pe toti cei din jurul meu, stiind ca si Tu te-ai îndurat de mine.Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ochii dezvăluie puterea sufletului.