Meditație 21 Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 197
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2378-21-ianuarie]21 Ianuarie [/url]
„Fiindca Dumnezeu nu ne-a rînduit la mînie, ci ca sa capatam mîntuirea, prin Domnul nostru Isus Hristos, care a murit pentru noi , pentruca fie ca veghem fie ca dormim, sa traim împreuna cu El . Deaceea ,mîngaiati-va si întaritri-va unii pe altii , cum si faceti în adevar . I Tes.5:9-11
Ti s-a întîmplat vreodata ca o persoana sau o anume experienta sa-ti schimbe viata ? Aceasta a fost o experienta neasteptata traita de un membru al unei biserici, care a luat o hotarîre îndrazneata :
Aceasta biserica a hotarît ca toti membrii ei sa traiasca 40 de zile de dragoste. În tot acest timp , membrii bisericii au fost îndemnati sa-si arate dragostea si aprecierea unul fata de celalat si împreuna fata de semeni. În prima saptamîna, au fost încurajati fiecare dintre ei sa trimita scrisori de multumire acelora ce au avut un rol important în viata lor.
Dupa prima saptamîna, la serviciul de duminica, un barbat din biserica a dorit sa vorbeasca cu pastorul. Acest barbat avea o înfatisare atletica iar în comportament i se putea citi un deosebit aer de superioritate. El se manifesta ca o adevarata vedeta, considerînd a fi o umilinta sa trimita scrisori de apreciere. Cu aceasta atitudine, barbatul s-a adresat pastorului spunînd:
„ frate pastor; iubesc aceasta biserica si îmi plac predicile pe care le rostiti, dar nu pot sa particip la cele 40 de zile de dragoste anuntate . Daca pentru unii este OK , sa participe; pentru mine este însa mult prea mult sa-mi exprim dragostea, pentru toti acesti necunoscuti !”
Pastorul l-a ascultat cu atentie; apoi i-a raspuns : „nu trebuie sa participi activ , daca nu doresti sa faci asta ; fii însa deschis sa observi ceea ce poate sa faca dragostea !”
Dupa ce a trecut si cealalta saptamîna, în duminica care a urmat, acelasi barbat a mers sa vorbeasca din nou cu pastorul . „ Doresc sa-mi cer iertare pentru ceea ce v-am spus duminica trecuta ; i-a marturisit acesta pastorului. Miercuri dupa amiaza mi-am dat seama ca prin atitudinea si cuvintele mele am fost gresit !”
„ Miercuri” ; a întrebat pastorul ? Ce s-a întîmplat miercuri ?
Miercuri, am primit una dintre acele scrisori, de la o persoana la care nici nu m-am gîndit vreodata. Cuvintele ei de apreciere , de recunostinta si multumire care mi-au fost adresate mi-au atins inima si m-au rascolit profund. De atunci port mereu aceasta scrisoare în portofel si-o citesc în fiecare zi. Dragostea mi-a schimbat viata.
Fii un încurajator si apreciaza-i pe cei din jur pentru tot ceea ce fac, pentru ca nu poti sti cînd un cuvînt de încurajare rostit cu dragoste va schimba o viata pentru vesnicie.
Rug. Dumnezeul dragostei ; îti multumesc ca dragostea Ta mi-a atins viata ; ajuta-ma sa-i încurajez pe toti cei din jurul meu, pentru ca si viata lor sa fie schimbata . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 21 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Smeriți-vă înaintea Domnului, și El vă va înălța. ( Iacov 4:10 )