Meditație 19 Ianuarie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 177
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2380-19-ianuarie]19 Ianuarie [/url]
„ Caci Împaratia lui Dumnezeu nu este mîncare si bautura , ci neprihanire , pace si bucurie în Duhul Sfînt.” Rom.14:17
În viziunea sa , Domnul Isus, a anticipat starea la care trebuie sa ajunga omenirea. El a prevazut o lume în care Dumnezeu sa domneasca în inima tuturor oamenilor , prin neprihanire, pace si dreptate. O lume a dragostei si-a unitatii.
Ca unii care îl urmam pe Domnul, trebuie sa avem aceiasi perspectiva a Împaratiei. Acest lucru este posibil si a fost si experimentat de credinciosii din Welsh.
În secolul al XIX –lea, în timpul marilor treziri spirituale din Welsh, oamenii din acea zona , au fost atinsi de prezenta si cercetarea Duhului lui Dumnezeu. În urma acestei experiente, a început un timp de marturisire a pacatelor si de restituire a lucrurilor dobîndite pe nedrept.
Aceasta stare de pocainta, a creat multe probleme Santierului de Reparatii si Întretinere a Navelor.În decursul anilor , muncitorii ce lucrau în port si în Santierul de Reparatii , au sustras tot felul de lucruri de la locul lor de munca. Au furat de la unelte si echipamente ,pîna la cele mai neasteptate lucruri.
Sub cercetarea Duhului lui Dumnezeu , acesti oameni au dorit sa-si îndrepte viata, de aceea au început sa aduca înapoi la santier lucrurile pe care le-au luat fara sa întrebe pe nimeni. În scurt timp în curtea santierului s-a adunat o mare gramada de lucruri returnate.
Nestiind cum sa procedeze în fata acestei situatii, conducerea santierului a scris un mare afis , pe care se putea citi : „ Daca ai fost cercetat de Dumnezeu si ai hotarît sa aduci înapoi lucrul pe care l-ai furat, Conducerea Santierului îti acorda iertare si doreste sa pastrezi lucrul pe care l-ai furat , folosindu-l ca si cum ti-ar apartine !”
Avem o dovada a prezentei Împaratiei lui Dumnezeu, atunci cînd vedem oameni care sunt gata sa se pocaiasca , sa-si marturiseasca pacatul si sa restituie ceea ce nu le apartine, sau si-au însusit pe nedrept. Te numeri printre acest fel de oameni ? Atunci esti un fiu al Împaratiei !
Rug. Doamne Isuse ; am nevoie de iertarea Ta si de putere, pentru a da înapoi ceea ce nu-mi apartine . Ajuta-ma sa fiu gata pentru aceasta jertfa, aratînd ca sunt parte a Împaratiei . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 19 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Rugăciunea făcută cu credință va mântui pe cel bolnav, și Domnul îl va însănătoși; și dacă a făcut păcate, îi vor fi iertate. ( Iacov 5:15 )