Meditație 18 Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 193
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2381-18-ianuarie]18 Ianuarie [/url]
„ Daca iubiti pe cei ce va iubesc, ce rasplata vi se cuvine ? Si pacatosii iubesc pe cei ce-i iubesc. Daca faceti bine celor ce va fac bine , ce rasplata vi se cuvine ? Si pacatosii fac asa……Voi însa, iubiti pe vrajmasii vostri , faceti bine si dati cu împrumut, fara sa nadajduiti ceva în schimb. Si rasplata voastra va fi mare , si veti fi fiii Celui Prea înalt; caci El este bun si cu cei nemultumitori si cu cei rai. „Luca 6:32-35
James Moore, a povestit despre un om numit George. Acesta era un om al pacii , cu o inima mare si cu un deosebit simt al humorului. Datorita acestui fapt, toti îl iubeau pe George, indiferent daca era la Biserica sau la locul lui de munca. Motivul pentru care toti îl iubeau pe George, era ca acesta îi îngaduia pe toti si cu un deosebit respect îi aprecia pe toti cei cu care se întîlnea.
Copiii lui îsi amintesc adesea de zilele pe care George, tatal lor, le-a petrecut la spital, înainte de moarte . În una dintre aceste zile, directorul spitalului a venit sa-l viziteze . Desi nu mai vorbise cu directorul înainte, George a comunicat cu acesta ca si cum ar fi fost vechi prieteni.
La numai cîteva minute dupa plecarea directorului , a venit sa-l viziteze si fochistul spitalului . George a avut aceiasi dispozitie si în timpul vizitei fochistului. Cînd fochistul a plecat, unul dintre copiii lui George i-a zis acestuia : „ Tata ; nu ti-ai dat seama ca te-ai purtat cu directorul spitalului în acelasi fel cum te-ai purtat si cu fochistul ?
Auzindu-i întrebarea, tatal a zîmbit apoi i-a zis : „Sa-ti pun si eu o întrebare : „ daca directorul spitalului ar pleca pentru doua saptamîni si nimeni nu i-ar tine locul; si ar pleca si fochistul si n-ar mai lucra nimeni în locul lui, a cui lipsa ar fi simtita mai mult ?”
Copiii au ramas fara raspuns ! Din aceasta cauza putem spune ca înaintea lui Dumnezeu , oamenii sunt egali, iar fiecare împlineste o slujba importanta ; de aceea trebuie sa-i tratam la fel. Indiferent de slujba pe care o împlinesti, faci o slujba importanta atunci cînd lucrezi pentru slava lui Dumnezeu si pentru binele semenilor!
Rug. Doamne Dumnezeule ; iarta-ma pentru ca de atîtea ori am facut o diferenta între oameni. Ajuta-ma sa-i iubesc pe toti la fel, stiind ca si Tu ne împarti dragostea în aceiasi masura. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vrei să îți învingi o slăbiciune, nu o hrăni!