Meditație 15 Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 194
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2384-15-ianuarie]15 Ianuarie [/url]
„ Si Cuvîntul s-a facut trup , si a locuit printre noi , plin de har, si de adevar. Si noi am privit slava Lui , o slava întocmai ca slava singurului nascut din Tatal.” Ioan 1:14
Chris Stewart este un vestit maratonist britanic, care a cîstigat un premiu important în competitia din toamana anului 1991, organizata în Slovenia. Mergînd în acesta tara Stewart, a fost provocat de greutatile vietii oamenilor ce locuiau în satele micute, cnfruntîndu- se cu necazurile de fiecare zi , fara ca sa fie ajutati de cineva.
În acele momente Stewart a hotarît sa faca tot ceea ce-i sta în putinta, pentru a le veni în ajutor. De aceea s-a întors în Anglia si-a început sa strînga ajutoatre umanitare pentru a le trimite în Croatia, Boznia si Hertegovina. Dupa ce a încarcat ajutoarele umanitare si echipamentele medicale într-un convoi de tiruri, Stewart le-a însotit prin padurile din aceste tari , pîna ce a ajuns la Osiek.
În acesta calatorie a înteles însa si mai mult durerea si necazurile oamenilor, de aceea s-a întors la ei cu ajutoare , din nou si din nou.
Cînd cineva l-a întrebat de ce face acest sacrificiu , Stewart a raspuns : „ acesti oameni mor din pricina unei simple infectii, pentru ca nu au antibiotice . Sunt neajutorati ; si pentru ca nimeni altcineva nu le ofera vre-un sprijin, m-am simtit dator sa-i ajut !”
Pentru cei lipsiti de ajutor , a venit si Domnul Isus. El se ofera însa sa ne dea mai mult decît colete umanitare . El ne ofera viata, împreuna cu toate binecuvîntarile de aici si cele viitoare .
Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa pot vedea nevoile celor din jurul meu si da-mi putere sa-i pot sluji , asemanîndu-ma cu Tine. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
La Domnul este scăparea: binecuvântarea Ta să fie peste poporul Tău. ( Psalmii 3:8 )