Meditație 06 Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 177
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2393-06-ianuarie]06 Ianuarie [/url]
„Dar cine are bogatiile lumii acesteia, si vede pe fratele sau in nevoie, si isi inchide inima fata de el, cum ramane in el dragostea de Dumnezeu?” 1 Ioan 3:17
În anul 1944 imediat dupa încheierea celui de al II –lea Razboi Mondial, un mare comedian a fost invitat la un spital unde avea sa prezinte un spectacol pentru veteranii de razboi internati acolo. Acest actor de comedie a încercat sa se scuze, pentru ca in aceeasi zi avea mai multe emisiuni radio. Organizatorul spectacolului l-a asiguratînsa ca va aranja showul în asa fel încît el va ajunge la timp pentru emisiunile radio.
Dupa ce a primit aceasta asigurare, actorul a acceptat sa mearga la spitatul care l-a invitat unde si-a prezentat numarul. Cînd si-a încheiat spectacolul, audienta, într-o stare de extaz aplauda continuu solicitînd înca un numar. Organizatorul spectacolului stia ca actorul este într-o mare criza de timp si trebuie sa ajunga repede la emisiunea lui de radio. Ceea ce a urmat însa i-a surprins pe toti. Actorul s-a întors si a mai prezentat inca alte doua numere din spectacol. Cand si dupa aceste numere, veteranii prezenti au aplaudat frenetic, organizatorul spectacolului s-a apropiat de actorul ce parea profund miscat si i-a zis:
„Ai fost extraordinar; dar cred ca acum esti în mare întîrziere. Nu numai ca nu vei mai putea ajunge la timp pentru a avea emisiunea radio, dar cred ca si timpul acestei emisiuni a trecut!”
Cînd actorul a fost întrebat cum a luat aceasta decizie, si a anulat emisiunea radio în favoarea spectacolului de la spital, acesta nu a putut sa dea nici un raspuns, ci doar si-a îndreptat degetul spre randul din fata, identificand doi soldati care în timpul razboiului si-au pierdut fiecare cate o mana. Pentru ca nu puteau aplauda individual, acestia au început sa aplaude folosind fiecare mana sanatoasa.
Acesti soldati erau asa de entuziasmati încat s-au ridicat primii în picioare, si impreunand mainile sanatoase, au aplaudat cu frenezie. Bucuria de pe fetele lor si modul ales pentru a o exprima, l-a determinat pe actorul de comedie sa-si continuie spectacolul.
Traim într-o societate individualista unde lipseste cooperarea. Biserica are o nevoie continua de oameni care sa fie gata sa aloce mai mult timp, sa cheltuiasca mai multi bani si punand împreuna ceea ce au primit, sa împlineasca misiunea ce le-a fost încredintata.
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa pot fi mult mai cooperativ cu cei din jurul meu, lucrand împreuna cu ei la zidirea Împaratiei Tale. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 06 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Isuse drag, în cerul sfânt vom sta mână de mână, dar pân-atunci rămân smerit și-Ți stau la îndemână!