Meditație 04 Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 196
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2395-04-ianuarie]04 Ianuarie [/url]
„ O privire prietenoasa înveseleste inima, o veste buna întareste oasele.” Prov 15:30
Autoarea Nell Mohney , a povestit despre una dintre prietenile sale ce era o femeie foarte certareata . Modul de exprimare al acestei prietene, era agresiv si cu cuvinte jignitoare. Într-o zi însa cînd s-a întîlnit cu prietaena sa, aceasta i-a povestit ca Dumnezeu i-a schimbat viata si acum are o vorbire noua.
Cînd a fost întrebata despre experienta ei , aceasta a marturisit ca într-o zi fara ca ea sa stie, sotul ei a înregistrat-o pe o banda magnetica. Dupa o lunga si aprinsa conversatie, sotul ei a luat caseta pe care a înregistrat-o si-a pus-o într-un casetofon pentru ca ea sa o poata auzi.
În acele momente în care ea se asculta auzind tot ceea ce-a spus anterior, a început sa plînga în hohote. Dupa cîteva clipe de nedumerire si mîhnire profunda ,ea si-a întrebat sotul daca acestea sunt cu adevarat cuvintele ei. Nu-i venea sa creada ca ele suna asa de urît , pentru ca în clipele ei de furie nu mai avea timp sa se asculte.
Chiar în acele momente , ea si-a cerut iertare si i-a cerut lui Dumnezeu sa-i arate ce trebuie sa faca. Dupa o saptamîna , timp în care Dumnezeu a lucrat în viata acestei femei, ea a marturisit ca în acest timp de poacainta a fost profund cercetata de un articol al unei reviste crestine ce avea titlul : „ Lumina unei lumînari este mai de preferat decît întunericul !”
Si-a dat seama ca traise în întuneric de asa de multa vreme, de aceea a început sa citeasca si sa studieze toate versetele Bibliei care vorbeau despre lumina. În urma adevarurilor pe care le-a descoperit, viata ei a fost schimbata profund si în inima ei s-a aprins adevarata lumina ! Vei lasa ca lumina lui Hristos sa straluceasca si-n întunericul din viata ta ?
Rug. Dumnezeul Pacii ; lumineaza-mi si inima mea pentru ca prin vorbire si purtare si eu sa pot fi o lumina a lumii . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 04 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cea mai frumoasă şi mai mişcătoare privelişte din lume este iubirea compătimitoare, care nu râvneşte nimic pentru sine, ci vrea numai să servească pe alţii.