Meditație 25 Decembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 103
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2405-25-decembrie]25 Decembrie [/url]
„ Iar nasterea lui Isus Hristos a fost asa : Maria , mama lui , era logodita cu Iosif; si înainte ca sa locuiasca ei împreuna, ea s-a aflat însarcinata de la Duhul Sfînt. Iosif barbatul ei , era un om neprihanit, si nu voia s-o faca de rusine înaintea lumii; de aceea si-a pus de gînd s-o lase pe ascuns.
Dar pe cînd se gîndea el la aceste lucruri, i s-a aratat în vis un înger al Domnului , si i-a zis : „ Iosife, fiul lui David, nu te teme sa iei la tine pe Maria, nevasta-ta , caci ce s-a zamislit în ea , este de la Duhul Sfînt.
Ea va naste un Fiu , si-i vei pune numele Isus, pentru ca El va mîntui pe poporul Lui de pacatele sale.” Toate aceste lucruri s-au întîmplat ca sa se împlineasca ce vestise Domnul prin proorocul care zice : „Iata , fecioara va fi însarcinata, va naste un fiu, si-i vor pune numele Emanuel „ care talmacit însemna : „ Dumnezeu este cu noi.”
Cînd s-a trezit Iosif din somn , a facut cum îi poruncise îngerul Domnului; si a luat le el pe nevasta-sa . Dar n-a cunoscut-o pîna ce ea a nascut un fiu . Si el i-a pus numele Isus.” Mat. 1:18-25

Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc pentru Fiul Tau care a pasit în lumea noastra; ajuta-ma ca primindu-l în inima mea prin credinta si eu sa pot pasi în lumea Ta. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 25 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel ce astăzi plânge pe genunchi, mâine va zâmbi în picioare!