Meditație 24 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 180
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2406-24-decembrie]24 Decembrie [/url]
„ Ea va naste un Fiu, s-i vei pune numele Isus, pentru ca El va mîntui pe poporul Lui de pacatele sale.” Mat 1: 21
Într-o zi pe cînd erau împreuna la masa de seara, un elev i-a anuntat pe parintii sai ca sunt invitati în ziua urmatoare la scoala, pentru o scurta sedinta. Daca-i numai o sedinta scurta ; crezi ca ar trebui sa mergem ; a întrebat mama ? Cred ca n-ar trebui sa lipsiti a continuat baiatul , vorbind cu o voce stinsa ; pentru ca sunteti invitati numai voi împreuna cu mine si cu directorul ! Trebuie sa fiti prezenti neaparat , pentru ca sunt anumite lucruri ce urmeaza sa fie puse în ordine ; a continuat baiatul !
Cred ca nu numai acel elev, ci si fiecare dintre noi avem lucruri în viata noastra pe care trebuie sa le punem în ordine ; nu-i asa ?
Pentru ca viata noastra sa fie în ordine, Dumnezeu a venit sa ne ajute prin Domnul Isus. În viata multora sunt pacate de comitere sau de omitere care vor rapi bucuria sarbatorii , daca nu sunt îndepartate. Vremea Craciunului este timpul cînd ne amintim ca pentru noi s-a nascut un Mîntuitor , care ne poate da iertarea , ca astfel avînd viata în ordine sa putem avea cele mai binecuvîntate sarbatori.
Rug. Doamne Isuse ; curateste-mi inima în aceasta zi de ajun; pentru ca mîine sa pot trai cea mai binecuvîntata sarbatoare. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Fericirea e în noi, niciodată în jurul nostru!