Meditație 23 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 182
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2407-23-decembrie]23 Decembrie [/url]
„ Iata semnul dupa care Îl veti cunoaste : „veti gasi un prunc înfasat în scutece si culcat într-o iesle.” Si deodata , împreuna cu îngerul s-a unit o multime de oaste cereasca , laudînd pe Dumnezeu , si zicînd : „ Slava lui Dumnezeu în locurile prea înalte , si pace pe pamînt între oamenii placuti Lui .” Luca 2: 12-14
Pe data de 30 octombrie 1938 , într-o duminica seara, între orele 20 si 21, milioane de radio ascultatori urmareau stirile de la CBS. În timpul programului acestia au auzit deodata o voce care a întrerupt brusc muzica orchestrei anuntînd : „ Doamnelor si domnilor ; am întrerupt programul nostru pentru a va pune în legatura cu un buletin de stiri preluat de la „Intercontinental Radio News” .
Timp de o ora dupa acest anunt ascultatorii au au auzit o multime de voci si strigate isterice ce prezentau o invazie a unor monstri Martieni , care au coborît mai întîi într-o ferma din New Jersey , apoi au ajuns sa împrastie gaze si otrava asupra New Yorkului .
Dupa aceste momente de confuzie , o voce a unei persoane cuprinsa de panica a anuntat : „ Nu mai folositi podul „Long Island”! ; „Toate caile de comunicatie cu Jersey sunt întrerupte !”. Nu mai avem nici un fel de aparare ! Armata noastra a capitulat! Artileria, Fortele Aeriene si Navale; toate au capitulat !” Aceasta poate sa fie ultima transmisie radiofonica pe care o efectuam si ultimul comunicat pe care îl veti mai putea auzi !
Dupa mai mult timp însa , radio ascultatorii au fost anuntati ca urmaresc o piesa de teatru care tocmai se desfasura la Teatrul din Orson Welles- Mercury; intitulata : „Razboilul civilizatiilor „!
S-a estimat ca aproape 6 milioane de oameni au urmarit acea transmisiune radio si mai mult de un milion au fost cuprinsi de panica si distres. Mii de persoane au fost paralizate de frica , solicitînd ajutorul serviciilor speciale !
Aceasta trista experienta ne arata ca viitorul este nesigur. Noi nu putem sti cu exactitate care va fi urmatorul eveniment ; de aceea trebuie sa fim pregatiti todeauna !
Rug. Doamne Dumnezeule ; în încercarile si evenimentele vietii, ajuta-ma sa nu-mi pierd credinta în Tine , ci todeauna sa ma stiu în siguranta în bratele Tale . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Prea mulţi dintre noi vrem lucruri de care nu avem nevoie şi avem nevoie de ceea ce nu vrem.