Meditație 22 Decembrie (4)

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 161
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2408-22-decembrie-4]22 Decembrie (4)[/url]
„ Caci sunt bine încredintat ca nici moartea , nici viata, nici îngerii, nici stapînirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înaltimea, nici adîncimea, nici o alta faptura, nu vor fi în stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru. „ Rom. 8:38-39
Cînd japonezii au bombardat Pearl Harborul , la începutul celui de-al doilea Razboi Mondial, Harrz Brown, un pilot al Fortelor Aeriene Americane, tocmai s-a întors de la o petrecere unde a ramas pîna tîrziu în noapte. El era în ziua sa libera , de aceea si-a permis sa se relaxeze dupa multele ore petrecute în postul de garda.
Atacul japonezilor l-a luat prin surprindere, de aceea el a urcat în avionul sau de lupta îmbracat numai în pijamale si papuci de casa. Evenimentele vietii ne iau uneori prin surprindere si ne gasesc total nepregatiti.
Asa s-a întîmplat si la nasterea Domnului Isus. Desi venirea lui Mesia a fost anuntata cu mult timp înainte, pentru cei mai multi dintre evrei nasterea Domnului a fost o mare surpriza. Venirea Craciunului în acest an te va gasi pregatit, sau pentru tine va fi o mare surpriza ?
Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa fiu gata în orice vreme, pentru ca venirea Ta sa nu ma gaseasca dormind sau nepregatit. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Decembrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
" Ferice de cei împăciutori, căci ei vor fi chemați fii ai lui Dumnezeu! " ( Matei 5:9 )