Meditație 18 Decembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 176
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2412-18-decembrie]18 Decembrie [/url]
„ De alta parte , stim ca toate lucrurile lucreaza împreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu , si anume , spre binele celor ce sunt chemati dupa planul Sau .” Rom.8:28
Recunoasteti cumva afirmatiile scrise de un jurnalist care a încercat sa prezinte o scena premergatoare Craciunului ? „ Înaintati mai repede !” „Aveti grija ca sunt unii care ajung în fata fara ca sa pastreze rîndul !” „Fii atent ce faci cu bradul ; îmi zgîrii hainele !”
Astazi cînd toata lumea se grabeste iar casele de marcat merg prea încet, aceste afirmatii par o conversatie fregventa auzita la un centru comercial în ajunul Craciunului ; nu-i asa ?
An de an aceasta scena se repeta , pentru ca toti oamenii se grabesc sa cumpere ce este mai bun, la un pret cît mai mic si toti în acelasi timp. Dorinta de-a avea haina cea mai scumpa si mîncarea cea mai buna la sarbatori , nu s-a schimbat. Egoismul si interesul personal creaza o stare de precipitatie si competitie, care rapeste bucuria sarbatorii.
Domnul Isus n-a venit sa genereze un sezon al comertului în care sa ne pierdem pacea , ci ca prin ceea ce El ne ofera sa o putem cîstiga.
Rug. Doamne Isuse: stapîneste-mi inima cu pacea Ta , pentru ca la sarbatori sa pot trai cea mai mare bucurie. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci ochii Domnului sunt peste cei neprihăniți, și urechile Lui iau aminte la rugăciunile lor. Dar fața Domnului este împotriva celor ce fac răul. ( 1 Petru 3:12 )