Meditație 17 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 182
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2413-17-decembrie]17 Decembrie [/url]
„ Atunci Irod a chemat în ascuns pe magi , si a aflat întocmai de la ei vremea în care se aratase steaua. Apoi i-a trimis la Betleem , si le-a zis : „Duceti-va de cercetati cu deamaruntul despre prunc: si cînd îl veti gasi, dati-mi si mie de stire , ca sa vin si eu sa ma închin Lui „! Mat.2: 7-8
Toti cei ce încearca sa faca previziuni pentru viitor, îsi asuma un mare risc. Deseori sunt situatii si schimbari neasteptate care n-au fost prevazute.
Cu aproape un secol în urma, expertii în silvicultura sustineau ca : daca pomii pentru foc se vor taia în acelasi ritm, pîna în anul 1920, nu va mai fi nici un pom în SUA. Dupa la mai mult de 80 de ani de la data anuntata de ei ca fiind timpul cînd se va taia ultimul pom, astazi putem vedea înca multi poni în SUA. Situatia padurilor este întradevar grea, dar nu atît de rea cum a fost estimata.
Indiferent cît de sumbre sunt previziunile pentru viitorul lumii în care traim, exista un singur lucru de care putem fi siguri :” Dumnezeu va cîstiga!” Aceasta este vestea buna pe care o putem avea în acest timp de sarbatoare. Împaratul Irod al acestei lumi poate sa-si arate furia si astazi, dar victoria finala si eterna apartine lui Hristos.
Aceasta convingere ne va ajuta sa pasim înainte prin credinta si sa ne bucuram în nadejde, indiferent de cît de mare este întunericul si împotrivirile cu care ne confruntam.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa ma încred în Tine si sa ma bucur de biruinta ce o am în Numele Fiului Tau . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ochii dezvăluie puterea sufletului.