Meditație 11 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 172
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2419-11-decembrie]11 Decembrie [/url]
„ Într-o izbucnire de mînie, Îmi ascunsesem o clipa fata de tine , dar Ma voi îndura de tine cu o dragoste vesnica, zice Domnul , Rascumparatorul tau. Isaia 54:8
Într-o istorisire veche se povesteste despre un sceptic care a întîlnit preotul de la parohia din localitate , caruia i-a spus : „ Parinte ; as dori sa-mi raspunzi la o întrebare : „ Ce diferenta este între mama Domnului, Isus si mama mea ?” Nu stiu sa-ti raspund la ceea ce m-ai întrebat , a raspuns preotul, dar ceea ce -ti pot spune este ca exista o mare diferenta între fiii acestora !
Fecioara Maria este venerata de milioane de credinciosi, datorita faptului ca a stiut sa faca aceasta diferenta si a înteles unicitatea Fiului ei. Ea stia ca dincolo de ieslea saracacioasa, vizita pastorilor si darurile magilor, prin Cel pe care L-a purtat în pîntece , lumea va fi schimbata . Iar Cel pe care Îl tinea în brate, este dovada dragostei lui Dumnezeu , calea prin care Dumnezeu ne da binecuvîntarea ; Dumnezeul care a coborît sa locuiasca printre noi !
La Craciun, Dumnezeu a pasit în lumea noastra , pentru ca sa ne ajute sa putem pasi în lumea Lui !
Rug. Dumnezeul Dragostei ; lumineaza-mi ochii sa pot vedea dragostea Ta si pregateste-mi inima ca sa fie locul în care sa ia chip Fiul Tau. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cea mai frumoasă şi mai mişcătoare privelişte din lume este iubirea compătimitoare, care nu râvneşte nimic pentru sine, ci vrea numai să servească pe alţii.