Meditație 10 Decembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 170
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2420-10-decembrie]10 Decembrie [/url]
„ Iata, fecioara va fi însarcinata ,si va naste un fiu, si-i vor pune numele „Emanuil” care talmacit , înseamna : „ Dumnezeu este cu noi .” Mat. 1:23
O familie tînara a hotarît sa mearga sa sarbatoreasca Craciunul împreuna cu parintii lor. Acestia s-au asigurat cu cîteva ore înainte de plecare ca toate lucrurile erau pregatite . Au ridicat ziarele si ultimile scrisori ce eau în cutia postala si au vorbit cu un vecin sa aiba grija de casa lor si sa dea de măncare cîinelui.
Au pregatit apoi toate cadourile pentru parinti, bunici, matuse si unchi si le-au aranjat cu mare grija în portbagajul masinii. Au luata apoi toate bagajele penru calatorie si le-au asezat în masina , ce a ajuns sa fie încarcata pîna la refuz.
S-au asigurat ca au combustibil îndeajuns în rezervorul masinii si antigel suficient în radiator. Au verificat daca toate bagajele de mîna le sunt la îndemîna si daca hainele de sarbatoare sunt frumos asezate pe umeras si atîrnate fara ca sa se sifoneze.
Dupa ce au verificat toate acestea au închis usa casei cu mare grija, au pornit masina si au iesit în graba din curte , angajîndu-se cu atentie în trafic. Cînd n-au facut decît cîteva sute de metri de casa, sotia a început sa tipe strigînd : „ Copilul ! „ „Draga; am uitat copilul !”

În acele momente de agitatie si de preocupare intensa penru bagaje si cadouri, acesta familie a uitat ceea ce era mai important : „carsitul în care era copilul !”
Si noi daca nu suntem atenti si dam prioritate altor lucruri, putem uita Copilul ! Este asa de usor în mijlocul atîtor responsabilitati sa-L pierdem pe Domnul Isus , Copilul nascut pentru noi si pe care îl aniversam la aceste sarbatori !
Am vazut un actibild pe care scria : „ La Craciun nu cumva s-l lasi pe Hristos afara !” Tinînd cont de aceasta atentionare , ar trebui sa avem mare grija ca nu cumva aceasta sa se si întîmple . Numai El este motivul bucuriei noastre si esenta sarbatorii pe care o asteptam .
Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa nu Te pierd printre bagajele vietii si printre responsabilitatile pe care trebuie sa le împlinesc , ci ajuta-ma sa -Ti ofer primul loc în inima mea si-n mijlocul sarbatorii. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci căile omului sunt lămurite înaintea ochilor Domnului, și El vede toate cărările lui. ( Proverbele 5:21 )