Meditație o8 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 104
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2422-o8-decembrie]o8 Decembrie [/url]
„ Dar Eu va spun : Iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvîntati pe cei ce va blastama, faceti bine celor ce va urasc, si rugati-va pentru cei ce va asupresc si va prigonesc .” Mat 5:44
Cu cîtiva ani de zile în urma a fost difuzat un desen animat în care trei copii vin în fata ieslei Domnului Isus, aducîndu -I daruri. Primii doi copii au adus daruri traditionale : tamîie, si smirna. Al treilea copil însa , a venit la Domnul Isus cu o cutie mare de pampers. Foarte surprinsa de darul acestui copil, Maria i-a raspuns : „Ma bucur din toata inima ca cineva si-a manifestat dragostea într-un mod mult mai practic !”
Craciunul este o vreme cînd spunem familiei si prietenilor nostri, cît de mult reprezinta ei pentru noi. Cadourile însa nu exprima toadeauna calea cea mai buna de-a face cunoscut acest fapt ! Uneori acestea sunt oferite urmarind anumite scopuri si motivatii nemarturisite. Este însa mult mai ferice sa dai decît sa primesti ! De aceea pentru cei pe care-i iubim trebuie sa ne exprimam dragostea în modul cel mai practic posibil.
Cu mai multi ani de zile în urma un copil a fost abandonat pe treptele de la intrarea unei cladiri din Georgetown, din Pennsylvania. O vaduva ce avea de îngrijit si alti copii acasa, a trecut prin apropiere, a auzit plînsetul copilului, l-a luat în brate si l-a adoptat în familia sa ca pe propriul copil.
Seara de seara , aceasta vaduva citea pentru toti copiii carti cu povestiri. În acest fel în inima acestui copil sa dezvoltat un deosebit interes pentru literatura. Cînd s-a facut mare James Michener, acel copil abandonat , a ajuns cel mai prolific scriitor al Americii !
Viata lui a ajuns un triumf, datorita faptului ca o vaduva si-a dovedit dragostea practic. Cine este persoana fata de care la aceste sarbatori doresti sa-ti exprimi dragostea în acelasi fel ?
Rug. Doamne Dumnezeule ; iarta-ma pentru atitudinile mele egoiste si pentru toate darurile pe care le-am oferit în mod interesat si ajuta-ma sa te iubesc din tata inima , iar la acest Craciun sa dovedesc aceasta dragoste în mod practic. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație o8 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Lepădați, dar, orice răutate, orice vicleșug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă, de clevetire. ( 1 Petru 2:1 )