Meditație 07 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 108
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2423-07-decembrie]07 Decembrie [/url]
„ Dar îngerul le-a zis :”Nu va temeti: caci va aduc o veste buna, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astazi în cetatea lui David , vi s-a nascut un Mîntuitor, care este Hristos , Domnul . Luca 2:10-11
Am auzit despre un sot care a încercat sa explice sotiei sale care sunt motivele fericirii lor la sarbatori: Acesta asezat pe un fotoliu si-a luat computerul în brate si-a scris pe ecran urmatoarea ecuatie :
Darile platie + viata asigurata +copii sanatosi + mîncare si bautura din belsug = fericire !
Dupa ce l-a urmarit cu atentie, sotia lui l-a privit cu uimire si i-a zis : „Walter n-ai vrea sa verifici aceasta ecuatie înca odata sa vezi daca nu cumva îti lipseste ceva ?Din ecuatia lui Walter lipsea ceea ce era cel mai important : „dragostea „care l-ar fi pus într-o buna relatie cu Dumnezeu si cu cei din jur !
Ce-ti mai lipseste din ecuatia ta pentru fericire ? Un adolescent în seara de ajun a mers sa caute sub brad cadourile pe care astepta sa le primeasca . Înconjurat de parinti si bunici, acesta astepta sa desfaca cadourile ce erau pregatite . În timp ce a început sa le despacheteze, se tot întreba : Oare ce este înauntru ? Ma astept sa primesc o camera video, o lanterna cu laser , pantaloni de piele sau o camera foto digitala !
În timp ce Michael, astepta sa vada care-i este cadoul, bunicul sau i s-a adresat cu un zîmbet larg : „Noi la aceste sarbatori am primit tot ceea ce ne doream „! „ Avem o casa , sanatate, foc în semineu, o familie frumoasa si mîncare din belsug ! Numai oamenii nemultumiti ar astepta sa primeasca ceva mai mult !
Am putea sa fim deacord cu acel bunic, dar în inima noastr todeauna dorim si ceva mai mult . Cu siguranta ca fiecare dintre noi am putea face o lista lunga cu toate lucrurile pe care deja le avem: familie, sanatate,casa, masina, si multe alte binecuvîntari pe care Dumnezeu ni le-a daruit chiar în mijlocul acestei lumi. Toate acestea însa pentru unii nu sunt îndeajuns. Sunt oameni care desi au parte de toate aceste lucruri , totusi sunt nemultumiti avînd un mare gol si multa amaraciune în suflet, pentru ca doresc ceva mai mult !
Acest gol al inimii poate fi împlinit numai de Domnul Isus care a venit sa ne dea ceea ce nimeni altul nu ne putea oferi: pace, bucurie, împlinire, fericire si multumire deplina în mijlocul lucrurilor pe care deja le avem.
Rug. Dumnezeul Dragostei ; umple-mi inima de multumire pentru toate lucrurile pe care deja mi le-ai daruit si ajuta-ma sa astept cu credinta pe cele ce mi Le-ai promis, pentru ca sa pot fi cu adevarat fericit . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.