Meditație 07 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 190
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2423-07-decembrie]07 Decembrie [/url]
„ Dar îngerul le-a zis :”Nu va temeti: caci va aduc o veste buna, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astazi în cetatea lui David , vi s-a nascut un Mîntuitor, care este Hristos , Domnul . Luca 2:10-11
Am auzit despre un sot care a încercat sa explice sotiei sale care sunt motivele fericirii lor la sarbatori: Acesta asezat pe un fotoliu si-a luat computerul în brate si-a scris pe ecran urmatoarea ecuatie :
Darile platie + viata asigurata +copii sanatosi + mîncare si bautura din belsug = fericire !
Dupa ce l-a urmarit cu atentie, sotia lui l-a privit cu uimire si i-a zis : „Walter n-ai vrea sa verifici aceasta ecuatie înca odata sa vezi daca nu cumva îti lipseste ceva ?Din ecuatia lui Walter lipsea ceea ce era cel mai important : „dragostea „care l-ar fi pus într-o buna relatie cu Dumnezeu si cu cei din jur !
Ce-ti mai lipseste din ecuatia ta pentru fericire ? Un adolescent în seara de ajun a mers sa caute sub brad cadourile pe care astepta sa le primeasca . Înconjurat de parinti si bunici, acesta astepta sa desfaca cadourile ce erau pregatite . În timp ce a început sa le despacheteze, se tot întreba : Oare ce este înauntru ? Ma astept sa primesc o camera video, o lanterna cu laser , pantaloni de piele sau o camera foto digitala !
În timp ce Michael, astepta sa vada care-i este cadoul, bunicul sau i s-a adresat cu un zîmbet larg : „Noi la aceste sarbatori am primit tot ceea ce ne doream „! „ Avem o casa , sanatate, foc în semineu, o familie frumoasa si mîncare din belsug ! Numai oamenii nemultumiti ar astepta sa primeasca ceva mai mult !
Am putea sa fim deacord cu acel bunic, dar în inima noastr todeauna dorim si ceva mai mult . Cu siguranta ca fiecare dintre noi am putea face o lista lunga cu toate lucrurile pe care deja le avem: familie, sanatate,casa, masina, si multe alte binecuvîntari pe care Dumnezeu ni le-a daruit chiar în mijlocul acestei lumi. Toate acestea însa pentru unii nu sunt îndeajuns. Sunt oameni care desi au parte de toate aceste lucruri , totusi sunt nemultumiti avînd un mare gol si multa amaraciune în suflet, pentru ca doresc ceva mai mult !
Acest gol al inimii poate fi împlinit numai de Domnul Isus care a venit sa ne dea ceea ce nimeni altul nu ne putea oferi: pace, bucurie, împlinire, fericire si multumire deplina în mijlocul lucrurilor pe care deja le avem.
Rug. Dumnezeul Dragostei ; umple-mi inima de multumire pentru toate lucrurile pe care deja mi le-ai daruit si ajuta-ma sa astept cu credinta pe cele ce mi Le-ai promis, pentru ca sa pot fi cu adevarat fericit . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu a zis: " Eu voi fi negreșit cu tine! "