Meditație 06 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 79
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2424-06-decembrie]06 Decembrie [/url]
„ Cînd au vazut ei steaua, n-au mai putut de bucurie .” Mat 2:10
În aceasta vreme de sarbatoare, se poate ca unii dintre noi sa fim la fel de ocupati ca si Cathy , un personaj din desenele animate !
Într-o zi aceasta i-a spus sefului ei : „ partea stînga a creierului meu, face liste cu persoanele la care înca n-am trimis felicitari de Craciun. Partea dreapta a creierului meu este la magazinul de jucarii , cautînd darul potrivit pentru Craciun, pentru toti cei dragi.Nervii mei sunt la supermarket încordati la maxim , datorita faptului ca nu gasesc ceea ce as dori sa cumpar. Stomacul meu este înca la petrecerea din seara trecuta, cersind mai multe prajituri. Iar inima mea este blocata în trafic , undeva între mama mea , prietenul meu si domnul acela chipes pe care l-am vazut la oficiul postal !”
Dupa ce seful a auzit toata istoria ce i-a fost povestita cu atîtea detalii, i-a zis lui Cathy : „Te vad asa de împovarata si zbuciumata Cathy ; Ce pot face pentru tine ?
Sa ma învoiti astazi de la servici, ca sa pot ajunge acasa mai repede si sa trag un pui de somn !
Sar putea în aceste zile unii dintre noi sa fim la fel ca si Cathy! Nu credeti ca ar fi potrivit sa va retrageti undeva si sa va adunati laolata, gasind pacea pe care numai Dumnezeu v-o poate darui ? Pacea Divina, este în centrul mesajului vestit la Craciun. Primiti acest dar si veti gasi odihna si fericire !
Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa-mi linistesc inima în prezenta Ta; si la acest Craciun sa traiesc o pace deplina .

Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 06 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vorbește cineva, să vorbească cuvintele lui Dumnezeu. Dacă slujește cineva, să slujească după puterea pe care i-o dă Dumnezeu, pentru ca în toate lucrurile să fie slăvit Dumnezeu, prin Isus Hristos, a căruia este slava si puterea în vecii vecilor! Amin. ( 1 Petru 4:11 )