Meditație 04 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 114
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2426-04-decembrie]04 Decembrie [/url]

„ Iar nasterea lui Isus Hristos a fost asa : Maria , mama Lui, era logodita cu Iosif; si înainte ca sa locuiasca ei împreuna, ea s-a aflat însarcinata de la Duhul Sfînt.” Mat 1:18
Domnul Isus s-a nascut într-o iesle ! Ce loc ciudat si neasteptat ales pentru nasterea Regelui Regilor si-a Împaratului Împaratilor ! Nasterea Domnului Isus a fost însotita de lucruri saracacioase si neînsemnate.
Am citit undeva despre niste mineri din Africa de Sud , care au descoperit cel mai mare diamant de pîna atunci, din întreaga lume. Acesta nu avea nici o zgîrietura si era de dimensiunea unei lamîi. Minerii care l-au descoperit, au dorit ca acesta sa ajunga în siguranta la sediul companiei lor din Londra.
De aceea au pregatit o cutie de metal pe care au încuiat-o cu grija si apoi au angajat 4 barbati puternici , care sa-o poarte si sa-o pazeasca tot timpul. Chiar si atunci cînd acestia au calatorit cu vaporul, cutia a fost pazita zi si noapte de cîte doi dintre acesti barbati înarmati.
Cînd cutia a ajuns însa la companie si-a fost deschisa cu mare atentie, înauntru n-a fost gasit nici un diamant. În locul în care se astepta sa fie diamantul, a fost gasita o bucata de carbune. Trei zile mai tîrziu , diamantul a ajuns însa la sediul companiei într-un pachet simplu , trimis prin posta !
Proprietarul diamantului a facut o estimare corecta : „Nimeni nu va da atentie unui pachet obisnuit de carton !”
Ceva asemanator s-a petrecut si la primul Craciun . Cine avea sa mearga la iesle, pentru a-L descoperi acolo pe Dumnezeu ? Numai niste pastori care au auzit cîntarea îngerilor si niste magi care au înteles mesajul stelei, au vazut diamantul din iesle ! Toti ceilalti au vazut în iesle o cutie obisnuita a unui colet postal fara valoare !
Acestia n-au crezut ca acel staul saracacios poate sa adaposteasca cea mai mare comoara pe care aceasta lume a primit-o vreoadata. Lumea de atunci a judecat dupa aparente, de aceea a pierdut ceea ce era de cea mai mare valoare !
Iosif si Maria au primit darul maret a lui Dumnezeu pentru ca atunci cînd le-a vorbit îngerul, ei n-au judecat dupa aparente , ci au fost gata sa-L primeasca pe Domnul Isus prin credinta !
Rug. Doamne Isuse ; nu ma lasa sa judec dupa înfatisare sau dupa aparente; ci ajuta-ma sa Te descopar si sa Te primesc ca si comoara vietii mele , prin credinta . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 04 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Limba este și ea un foc, este o lume de nelegiuiri. Ea este aceea dintre mădularele noastre, care întinează tot trupul și aprinde roata vieții, când este aprinsă de focul gheenei. ( Iacov 3:6 )