Meditație 02 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 185
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2428-02-decembrie]02 Decembrie [/url]
„ Sa nu fiti iubitori de bani . Multumiti-va cu ce aveti, caci El însusi a zis :” Nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi . „Evrei 13:5
O fetita din clasa întîi a unei scoli gimnaziale, în timp ce se întorcea spre casa de mîna cu mama ei, descurajata de ceea ce i s-a întîmplat la scoala , a început sa-si tîrasca picioarele. Ce s-a întîmplat ; a întrebat-o imediat mama ? Voi juca în sceneta de Craciun: i-a raspuns imediat fetita ! De ce nu te bucuri : a întrebat-o din nou mama ? Nu-mi place rolul pe care învatatoarea mi l-a dat ! Eu as vrea sa fiu un îngeras, pentru ca în toata sceneta numai îngerii cînta cîntecul bucuriei ! Dupa un moment de liniste, fetita a accentuat si mai mult durerea ei spunînd : „ Ma voi bucura numai daca as fi un înger !
Aceasta fetita suferea din pricina unei mari neîntelegeri a realitatii si-a adevarului. Ea credea ca numai îngerii se bucura ! Daca si astazi multi oameni înca mai traiesc aceasta durere, se datoreaza faptului ca înca n-au cunoscut vestea cea buna . !
Domnul Isus a venit pentru toti cei simpli , sarmani saraci si umili , ca sa-i ajute sa primeasca si sa fie ceea ce ei n-au gîndit vreodata. Toti acestia pot trai bucuria adevarata, primind darul mîntuirii si harul de-a fi Copii lui Dumnezeu prin credinta !
Într-un desen animat este prezentat un copil numit Marvin, care a scris lui Mos Craciun, recunoscînd :” N-am fost todeauna perfect si cred ca nici tu nu astepti sa fiu inocent. Nu sunt decît un copil; iar copiii fac multe lucruri rele nu pentru ca ei vor , ci datorita naturii lor si a pacatului original !
Da ; pacatul original este o parte a naturii noastre vechi, dar aceasta realitate nu ne scuteste de responsabilitatea faptelor noastre. Nu putem evada asa de usor, desvinovatindu-ne de ceea ce am facut rau, dînd vina pe firea veche, sau pe pacatul original. Dumnezeu asteapta ca noi copii Sai sa fim desavîrsiti !
Dumnezeu nu-i ca Mos Craciun. El nu ne iubeste numai daca am facut ceea ce este bine, sau numai cînd am umblat în ascultare. El asteapta sa fim desavîrsiti, dar dragostea Lui pentru noi se manifesta si atunci cînd suntem gresiti, pentru ca dragostea Lui trece dincolo de barierele pacatului si ale faradelegii ! Aceasta dragoste însa trebuie sa ne determine sa ne despartim de pacat si sa traim în curatie si sfintenie , asemenea Fiului Sau .
Rug. Doamne Dumnezeule : îti multumesc ca ma iubesti chiar daca nu merit. Ajuta-ma sa nu ma desvinovatesc, acuzînd pe altii pentru faptele mele, ci da-mi putere sa ma pocaiesc cu sinceritate ca sa pot primi iertatrea Ta , fiind la înaltimea asteptarilor Tale. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 02 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
De aceea, lepădați orice necurăție și orice revărsare de răutate, și primiți cu blândețe Cuvântul sădit în voi, care vă poate mântui sufletele. ( Iacov 1:21 )